Platja d’Aro garanteix la participació de les colles de Carnaval de Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro a la Gran Rua

L’ajuntament havia proposat limitar la inscripció en bloc de les colles dels municipis veïns per donar cabuda a noves colles i propostes.

El consistori platjarenc garanteix que totes les colles de Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro desfilaran a la Gran Rua de Carrosses i Compares del dissabte, 25 de febrer.

L’ajuntament havia limitat a tretze colles (el carnestoltes i dotze colles que participen en el concurs) la possibilitat de fer la inscripció en bloc. La resta de colles de Sant Feliu podien presentar la seva sol·licitud individualment i la seva acceptació estava subjecte a l’ordre d’arribada de la seva petició després de l’obertura del termini d’inscripcions que s’ha obert avui.

En els darrers anys, totes les colles de Sant Feliu, més d’una vintena, havien presentat la seva inscripció en bloc per evitar que cap quedés fora. La mesura de limitar les inscripcions en bloc no afectava les colles de Santa Cristina d’Aro perquè no arribaven al topall posa’t per l’ajuntament.

Finalment, el consistori platjarenc, arran el malestar de les colles de Sant Feliu i l’amenaça de no participar cap colla de Sant Feliu a la desfilada de Platja d’Aro i aplicar limitacions a la rua del divendres de Sant Feliu que hauria afectat les colles dels municipis veïns, ha decidit retirar la mesura i garanteix la participació de totes les colles i una ampliació de les subvencions per poder acollir totes les colles veïnes. També demana que s’apliqui novament el pacte que hi havia entre els municipis i les associacions de colles de Carnaval de la Vall d’Aro per garantir la seva presència a les tres rues que organitzen les tres poblacions durant el cap de setmana de Carnaval.

Una rua més llarga?

Tot apunta que la rua de Platja d’Aro, que en els darrers anys havia limitat la quantitat de colles que desfilen a 65, enguany serà més llarga per donar cabuda a les colles de la zona i noves colles i propostes, un dels objectius de la mesura que s’ha suspés.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.