L’Escola Els Estanys de Platja d’Aro aconsegueix 2 premis a la FIRST LEGO League de Girona

El segon torneig territorial s’ha fet aquest cap de setmana a l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona.

L’equip Estanys All Stars, del SEP avançat matemàtic científic, ha aconseguit el Premi LEGO Education Robotix a les joves promeses en reconeixement al gran potencial que va demostrar l’equip per superar grans reptes en el futur. Els membres de l’equip van presentar el projecte científic ‘Happy Fish’.

I l’equip de robòtica d’extraescolars Arobot ha guanyat el Premi al disseny del robot pel projecte ‘Ocells 365’, un projecte que va sorprendre pel seu treball innovador i creatiu de manera global en el disseny mecànic, programació i l’estratègia i innovació del robot.

Aquest curs, els equips de robòtica de l’escola Els Estanys centren tots els seus esforços en el repte d’aquesta temporada proposat per la FIRST LEGO League, ANIMAL ALLIES, que vol millorar les relacions entre persones i animals per ajudar-se mútuament i salvar obstacles junts.

Els alumnes del centre platjarenc han dissenyat i programat un robot perquè assoleixi les fites del camp de competició i han preparat un projecte tecnològic amb la multiplataforma per aprendre el funcionament i el llenguatge de la robòtica i dels ordinadors, Arduino, per ajudar als animals de companyia.

La seva participació en la FIRST LEGO League i les classes de robòtica s’emmarquen dins procés de desplegament del Pla d’Excel·lència Educativa que es va activar a diferents centres escolars de la Vall d’Aro l’any 2013. En els darrers quatre anys, els equips de robòtica d’Els Estanys s’han classificat entre els millors de l’estat i, a finals de l’any passat, un grup d’alumnes de l’equip Arobot Dangerous va viatjar fins a l’Índia a la World Robot Olympiad per competir amb equips d’altres països.

Podeu seguir els seus avenços i la feina que fan a les seves xarxes socials www.facebook.com/arobot.robotica. Si voleu saber més sobre la First Lego League, també podeu visitar el web www.firstlegoleague.es

El ROBOCAT 2017 a Platja d’Aro

La setmana passada també vam saber que l’escola Els Estanys de Platja d’Aro acollirà el dissabte, 29 d’abril, el campionat de Girona del ROBOCAT 2017, el primer campionat de robòtica lliure de Catalunya, que es va posar en marxa l’any passat i que enguany s’inspirarà en la figura de Salvador Dalí. En el certamen es valorarà la programació i la construcció dels robots així com el muntatge i la decoració de la taula de competició.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “L’Escola Els Estanys de Platja d’Aro aconsegueix 2 premis a la FIRST LEGO League de Girona”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.