15.000 persones a les activitats de Nadal de Castell-Platja d’Aro

El Gran Sorteig i el Pessebre Vivent són les activitats amb més participació

Prop de 15.000 persones ha participat en les activitats de Nadal del municipi. En xifres, la 58a edició del Pessebre Vivent de Castell d’Aro ha rebut 6.500 visitants dividits entre les set representacions que s’han fet, prop de 6.000 nens i adults han passat pel parc infantil ‘El Mar dels Nens’ i més de 2.200 persones han visitat les exposicions del Castell de Benedormiens.

També cal destacar l’alta participació en el gran sorteig de Nadal on estava en joc un cotxe i milers d’euros en regals cedits pels comerços. La primera edició del sorteig es va tancar amb més de 20.000 butlletes.

Si ho comparem amb les dades de l’any passat, el parc infantil ha crescut un 11% amb l’assistència de 2.306 nens i nenes i més de 3.400 adults. Al Pessebre Vivent de Castell d’Aro, el pessebre més antic de Catalunya i amb més de 400 figurants repartits en cinquanta quadres, l’afluència de públic ha baixat un 1,5%, però també s’ha fet una representació menys. I el cicle d’exposicions nadalenques al Castell de Benedormiens s’ha mantingut pràcticament respecte a l’any passat.

La programació de les Festes també ha inclòs la tradicional Encesa de Llums, animació de carrer, quines populars, activitats en favor de La Marató, amb una recaptació de 2.715 euros, i el Gran Recapta d’Aliments amb més de 12.000 quilos d’aliments recollits.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.