Després del temporal, molta feina

La Costa Brava centre ha estat una de les zones més afectades pel temporal a les comarques de Girona. La gregalada va remetre ahir i, aquest dimarts, els ajuntaments dels nuclis més afectats com Platja d’Aro o Sant Antoni hauran de posar-se a treballar per recuperar la normalitat a les seves platges, unes feines de neteja i reparació del mobiliari urbà que es poden allargar unes setmanes.

Calonge-Sant Antoni, 50.000 euros en desperfectes

El fort onatge i les pluges dels darrers dies han deixat la platja de Sant Antoni coberta de restes vegetals i deixalles, desperfectes en els serveis de la platja i el passeig Josep Mundet amb gruixos de sorra acumulada de 70 cm. L’alcalde, Jordi Soler, l’ha definit com un dels temporals marítims més importants dels últims anys i l’ajuntament estima que l’import de les conseqüències superarà els 50.000 euros. Torre Valentina ha estat una de les zones més afectades.

La prioritat del consistori calongí serà retirar la sorra acumulada al passeig Josep Mundet per reobrir-lo al pas de vehicles.

dsc_0064_opt
El passeig Josep Mundet

Torna la normalitat a la primera línia de mar de Platja d’Aro

Aquest matí, amb l’alerta per temporal desactivada, es reobriran els accessos al passeig marítim i pel camí de ronda de Platja d’Aro. Un cop la brigada municipal retiri els senyals i els elements que restringien el pas a la primera línia de mar, ja es podrà accedir al front marítim. Però les autoritats locals i policials recomanen precaució als vianants perquè el passeig continua afectat per les conseqüències del temporal amb sorra acumulada sobre el paviment, peces del paviment aixecades i mobiliari urbà trencat. Les feines per restituir la normalitat, també es poden allargar uns dies.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.