Un bar denunciat a Platja d’Aro per resistència al tancament quan ja s’havia decretat el confinament

La Policia Local avui farà arribar la denúncia a la Generalitat de Catalunya

La Generalitat de Catalunya, divendres a la nit, va decretar el tancament de molts establiments i botigues, dins un important paquet de mesures per a la contenció de la propagació del Coronavirus.

A partir d’aquell moment, la Policia Local de Castell-Platja d’Aro va realitzar tasques informatives per a garantir el compliment de la mesura.

Dissabte al matí, durant una ronda a Platja d’Aro, van localitzar un bar amb clients consumint a l’interior. La patrulla va notificar en els propietaris que havien de tancar i la propietat s’hi va resistir, segons han informat fons policials, les quals han mantingut l’anonimat del bar sancionat per a no infringir el reglament de la Protecció de Dades.

Davant la resistència de la propietat, els agents van aixecar-ne l’acta corresponent i avui dilluns es tramitarà la denúncia davant l’òrgan sancionador que és la Generalitat de Catalunya. La propietat s’enfronta a una important sanció econòmica, però no penal perquè, finalment, els mateixos propietaris van accedir a tancar el bar.

Actualment, tot el cos de la Policia Local de Castell-Platja d’Aro està operatiu perquè es tracta d’un servei essencial en el marc de l’estat l’alarma. S’han suspès tots els permisos laborals i el dispositiu policial és equiparable al dispositiu de l’estiu amb un augment de patrullatge al carrer. Tota la plantilla fa torns de dotze hores.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *