Disfresses a les escoles i desfilades escolars amb motiu del Dimecres de Carnaval

Les Llars d’Infants han desfilat pel centre de Platja d’Aro i Castell d’Aro

Més d’un centenar de nens i nenes de les Escoles Bressol de Platja d’Aro i Castell d’Aro, a les onze del matí, han sortit de les aules per lluir les disfresses que han confeccionat, en els darrers dies, amb el professorat del centre i la col·laboració de les famílies.

La mainada de Platja d’Aro ha desfilat del Palau d’Esports i Congressos fins al recinte tancat de l’Avinguda de S’Agaró, i viceversa, mentre que els petitons de Castell d’Aro han passejat per un tram de l’Avinguda de la Platja per arribar fins a la Sala Polivalent.

Com és tradicional, molts pares, mares, avis, àvies i curiosos els han acompanyat durant el recorregut per a gaudir amb ells de la festa i tenir un record molt especial fent-los moltes fotos i vídeos.

Els Carnestoltes de la Colla Anem de Conya i La Colla Collonuts han amenitzat les dues rues amb les seves carrosses i molta animació.

Des de dilluns, la resta de centres educatius del municipi també han celebrat activitats festives i divertides seguint les consignes del Carnestoltes.

Gimcana a la tarda i Botifarrada al vespre

Els actes d’aquest dimecres continuaran a la tarda amb una novetat. Es tracta d’una Gimcana, oberta a participants de totes les edats, que hauran de superar proves que trobaran repartides pels carrers del centre de Platja d’Aro. El punt de sortida serà la Plaça de l’Ajuntament i començarà a les cinc. A partir de les quatre, s’obriran les inscripcions a la mateixa Plaça de l’Ajuntament.

El Dimecres de Carnaval s’acabarà al vespre amb una botifarrada popular en el Palau d’Esports i Congressos a partir de les nou. El tiquet val 1 euro i es pot comprar anticipadament a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro. També hi haurà música.

Podeu consultar la resta d’activitats del Carnaval 2020 aquí.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *