Nou espectacle del Túnel de Llum i Música per Nadal

La campanya nadalenca començarà el dissabte 30 de novembre

Quan encara falten vuit setmanes per l’inici de la campanya de Nadal 2019, ja comencem a conèixer detalls de quina serà l’oferta d’activitats que oferirà el municipi durant les Festes.

Dues de les activitats que es van estrenar i van triomfar l’any passat, la Pista de Gel i el Túnel de Llum i Música, tornaran a celebrar-se amb diverses novetats.

Després del gran èxit d’espectadors de la primera edició, el sostre del carrer Miramar es convertirà novament en un Túnel de Llum i Música. Enguany, es renovarà la coreografia lumínica i la banda sonora de l’atracció, que es posarà en marxa el dissabte, 30 de novembre, coincidint amb l’encesa de tota la il·luminació del municipi i l’arrancada de la campanya nadalenca.

El túnel, únic a Catalunya, té una longitud de 60 metres, una amplada de 4 metres i alçada de 8 metres. L’estructura està formada per 40 línies de cordons amb 900 punts LED de 60 metres cadascuna així com 500 làmpades flaix, 25 motius nadalencs i dues portades per a l’inici i al final del túnel. Durant la tarda i la nit el túnel està encès i es fan diversos passis d’un espectacle de llums que se sincronitzen amb la música que embolcalla tot el carrer.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *