Un incendi crema un habitatge a S’Agaró

Els serveis d’emergències han hagut d’atendre l’home que hi havia a l’interior per inhalació de fum i cremades de primer i segon grau

Poc després de les nou del matí s’ha produït un incendi en un habitatge de S’Agaró, damunt la botiga Silsan Disseny, en el cor comercial del nucli.

S’han mobilitzat fins al lloc la Policia Local, Mossos d’Esquadra, 4 dotacions dels Bombers i una ambulància.

La Policial Local ha tallat el pas de vehicles i persones a la zona del dispositiu d’emergències, en el carrer Gironès, i ha acordonat tot el perímetre on s’ha aplegat una gran quantitat de curiosos.

El cap de la Policial Local, David Puertas, ens ha informat que l’home que hi havia dins l’habitatge l’han hagut d’atendre per intoxicació de fum i cremades. Ha pogut baixar fins al carrer pel seu propi peu. També han confinat dues famílies dels habitatges veïns fins que ha desaparegut el fum i no hi ha hagut cap risc per a la seva salut. A la mateixa comunitat hi ha set pisos.

El ferit l’han traslladat en helicopter fins a l’Hospital de la Vall d’Hebron a Barcelona per fer un seguiment del seu estat que, aparentment, no és greu. La causa de l’origen del foc podria haver estat una cigarreta. Les flames han calcinat una part de l’interior de l’habitatge que estan inspeccionant els bombers per comprovar l’estat de l’immoble.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.