Aquesta tarda se celebra a Platja d’Aro una nova xerrada sobre el món de la família i com acompanyar en els infants en el seu procés de creixement

El cicle inclou cinc xerrades gratuïtes que van a càrrec de reconegudes especialistes en diferents àmbits

La Llar d’Infants Municipal de Platja d’Aro acull, a partir de les sis de la tarda, una xerrada on l’educadora i especialista en educació respectuosa, Elena Granell, explicarà com acompanyar els infants en el joc lliure i en els espais de lleure.

La pròxima conferència, el 17 d’abril, també es farà a la Llar d’Infants Municipal de Platja d’Aro i la mestra, psicopedagoga i especialista en dol, Àngels Miret, parlarà de com acompanyar els infants en els dols i les pèrdues.

Ambdues xerrades estan dirigides a les famílies que tenen infants de fins a cinc anys. Es recomana assistir-hi sense els infants, però si la família no disposa de cap alternativa, també s’habilita un espai pels nens i nenes.

Sin título_opt

Encara dins d’aquest mes d’abril, el dimarts 24, a l’Espai Nadó de la Casa Lila de Platja d’Aro, la mestra, psicomotricista, especialitzada en els treballs d’Emmi Pikler i d’Elsa Gindler, Marta Graugés de l’Espai Girasol, impartirà la sessió ‘Moure’s en llibertat’ dirigida a les famílies que tenen infants de fins a 1 any. La xerrada començarà a les onze del matí.

El cicle ‘La Família: Acompanyar la vida’ es clourà el dilluns, 7 de maig, a les tres de la tarda a la Llar d’Infants Municipal de Platja d’Aro, amb la xerrada ‘Com acompanyar les emocions dels nostres infants’ a càrrec de l’equip SEER de Salut i Educació Emocional. L’activitat va dirigida a les famílies amb infants de fins a cinc anys.

Aquesta edició del cicle va començar en el mes de març amb la conferència ‘Alimentació complementària autoregulada’

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *