El Concurs Literari de la Gent Gran de Castell-Platja d’Aro arriba a la majoria d’edat

Els treballs guardonats es coneixeran abans de Sant Jordi

Enguany, el Concurs Literari de la Gent Gran de Castell-Platja d’Aro arriba a la divuitena edició.

En la línia d’anteriors edicions, el concurs està obert a les persones majors de 60 anys que estiguin empadronades o siguin sòcies d’una entitat de gent gran de la població. Les obres poden estar relacionades amb la poesia, memòries i records personals o un tema lliure. Cada participant pot presentar un treball que ha de ser inèdit i no pot ser extret d’un text ja publicat o d’un altre autor/a.

El jurat, format per dos representants de l’ajuntament i tres persones del món de la cultura, l’educació i la literatura local, avaluaran la redacció i la qualitat literària del text.

Les obres es poden presentar fins al divendres, 16 de març, a les set de la tarda, en el Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro (de dilluns a divendres, de 10 a 13 i de 15 a 19 h) o bé en el Centre Cívic Ca la Rafaela de Castell d’Aro (dimarts de 16 a 19 h).

El veredicte del jurat es coneixerà el 18 d’abril, a partir de les cinc de la tarda, durant l’acte de lliurament dels premis a la Biblioteca Mercè Rodoreda de Platja d’Aro. El jurat concedirà dos guardons a cada categoria. Cada guardó consisteix en trofeu i un regal.

El concurs va néixer de la voluntat de recuperar el llenguatge col·loquial de la Vall d’Aro així com mots i expressions que s’han anat perdent amb el pas dels anys.

Podeu consultar les bases del concurs clicant aquí.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *