Defensa personal, activitats gastronòmiques i diversos cursos són principals propostes de l’Àrea de Joventut de Castell-Platja d’Aro pels pròxims 3 mesos

Les inscripcions ja estan obertes

L’Àrea de Joventut municipal ja té a punt del programa d’activitats pel pròxim trimestre, que es complementa amb diferents serveis que s’ofereixen tot l’any com el Punt d’Informació Juvenil (obert de dilluns a divendres al matí i a la tarda) o l’Espai Jove (que funciona entre setmana, només a la tarda) amb activitats lliures o dirigides pels professionals de l’àrea i col.laboracions externes. Els joves també disposen d’assessorament i acompanyament per a la recerca de feina, un hort ecològic jove a la finca d’horts ecològics municipals i els professionals de la regidoria fan accions de difusió a l’IES Ridaura. La gran majoria d’aquests espais i serveis es concentren al Palau d’Esports i Congressos.

Un programa amb propostes molt diverses

La programació específica de cursos i tallers pels pròxims 3 mesos (de mitjans novembre a finals de gener), inclou sessions per aprendre tècniques de defensa personal, tastos de cerveses i de vins (oberts a majors de 18 anys), un curs de manipulador d’aliments i al.lèrgens, un curs de monitor/a de lleure (dirigit a majors de 18 anys) i un curs d’elaboració de cupcakes i cookies.

En funció de l’activitat, varia el lloc on es realitzarà, les dates i el preu. Presentant el Carnet Jove Municipal en el moment de formalitzar la inscripció, s’aplicarà un 50% de descompte en el preu de les sessions de defensa personal, tast de vins i cerveses o taller d’elaboració de cupcakes i cookies. I els joves que presentin el seu carnet per apuntar-se al curs de manipulador d’aliments i al.lèrgens i de monitor/a de lleure tindran l’accés gratuït. Totes les propostes tenen places limitades.

Podeu consultar els detalls de tota la programació aquí.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *