Prop de 200 persones, el doble de l’any passat, han participat aquest diumenge a la nit a l’onzena Caminada Nocturna de Castell-Platja d’Aro

196 persones han participat en la tradicional Caminada Nocturna de Castell-Platja d’Aro, una xifra que dobla la participació de l’any passat.

Els participants van sortir del Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro a les deu i els primers participants van completar el recorregut de 10 quilòmetres, que resseguia els 3 nuclis (podeu veure el traçat a la foto de la notícia), en gairebé un parell d’hores i mitja. A la meitat del recorregut hi havia un punt d’avituallament i al final de la caminada, al mateix Palau d’Esports i Congressos, els esperava un entrepà i un refrigeri. L’activitat és apta per a tots els públics perquè el traçat té una dificultat baixa.

20621818_1132001653568291_515469848207559202_n (1)_opt

La Caminada Nocturna sempre es fa coincidir amb la lluna plena del mes d’agost encara que ahir, durant tota la jornada, no estava clar si seria visible a la nit per la presència dels núvols. Finalment, els núvols es van retirar a partir del vespre i la lluna plena, que avui arriba al 100% de la plenitud, va acompanyar a tots els participants durant l’activitat.

FullSizeRender_1_opt

Una activitat solidària des de la primera edició

Des de la primera edició els diners de les inscripcions de la Caminada Nocturna es destinen a la campanya ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’. La inscripció costava 2 euros i en total s’han aconseguit gairebé 400 euros, una quantitat rècord de diners gràcies a l’increment de la participació.

La Caminada Nocturna forma part del programa de quaranta activitats que organitza el municipi de descoberta del patrimoni local durant aquest estiu.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *