Gospel d’Aro de Platja d’Aro participa aquest cap de setmana a la primera edició de la Vall d’Aro Gospel Festival de Santa Cristina d’Aro on actuaran 6 grups d’arreu de Catalunya

Gospel d’Aro també ha assessorat a l’ajuntament cristinenc, població ón va nèixer la formació, en la organització de l’esdeveniment

Aquest divendres a la nit s’estrena a Santa Cristina d’Aro la primera edició de la Vall d’Aro Gospel Festival, un esdeveniment que vol esdevenir un referent d’aquest gènere.

La programació inclou concerts oberts a tothom, tallers pels grups i altres activitats complementàries com una arrossada popular. S’hi han inscrit més de 200 cantaires que pertanyen a 6 formacions catalanes (Gospel d’Aro, Cor Gospel Girona, Free Choir i Optometrist de Barcelona, Palamós Gospel Choir i Cor Flumine de Tortorsa). També s’han convidat músics i professors de prestigi com Ramon Escalé, Jordi Homs i Santi Carcassona que impartiran els tallers i dirigiran alguns concerts i sessions.

3 concerts i una arrossada popular oberts al gran públic

Demà divendres, a partir de les deu de la nit, actuaran a l’Espai Ridaura de Santa Cristina les formacions Palamós Gospel Choir, Cor Flumine de Tortosa i Gospel d’Aro. Dissabte el concert començarà a la mateixa hora, s’allargarà fins a la una de la matinada i actuaran totes les corals convidades sota diferents formats (Ramon Escalé dirigirà la primera part del recital). Diumenge a partir de les dues del migdia es farà la cloenda del festival amb una arrossada popular.

Més informació sobre el festival aquí.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *