Programa número 70 de l’associació Culturejant

Aquí teniu l’enllaç per escoltar el nostre darrer programa de ràdio, emès el passat 4 de juliol a Ràdio Platja d’Aro.

En el darrer programa de ràdio de l’Associació Culturejant emès el passat 4 de juliol, us vam parlar de l’edició del festival Nits de Jazz d’enguany, un clàssic a Platja d’Aro, així com d’una altra cita imperdible de l’estiu: el festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols. A més, us vam recomanar els concerts que es faran aquests dies a la platja de Barcelona, organitzats conjuntament pel Liceu, l’Auditori i el Palau de la Música. Us vam recordar també les activitats que se celebren al pati de la biblioteca de Santa Cristina d’Aro emmarcades en una altra edició de la “Literatura a la Fresca”. Esperem que us agradi.

Recordeu que cada dos dijous podreu escoltar en directe a partir de les 14 hores un nou programa de Culturejant, on es tracten temes al voltant de l’art, ja siguin musicals, literaris o de qualsevol manifestació artística rellevant. L’espai és realitzat per Gemma Guisado, Mercè Diago i Consol Ignacio.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.