Novetats musicals setmana del 10 de juny

Continuem acumulant pluja i grans èxits. Com cada dilluns tenim novetats musicals, avui 84 nous temes que ja sonen al 102.7 de la FM. Aquí trobareu les més destacades. Les podreu escoltar al llarg de la nostre programació, ja sigui per aire o pels diferents canals d’internet. Bona setmana amics!!

NOVETAT DESTACADA

Pet Shop Boys estrenen el seu nou videoclip per a ‘A new bohemia’
El duo britànic llança vídeo per al seu nou single, un tema inclòs al seu últim disc: ‘Nonetheless’

El gust per l’art i l’audiovisual sempre ha estat molt present als vídeos musicals de Pet Shop Boys. Fidels al seu estil de cuidar al màxim la imatge amb què mostren les seves cançons, el duo britànic presenta ara el videoclip de new bohemia, una de les cançons que donen forma al seu darrer disc, Nonetheless (2004).

A A new bohèmia, Pet Shop Boys aborden amb certa nostàlgia l’anhel d’un lloc o estat de més llibertat i creativitat. La tornada, “I need to find a new Bohemia”, suggereix el desig de descobrir o crear un espai de llibertat, allunyat de les convencions i restriccions de la vida quotidiana. Aquest desig s’intensifica amb la repetició de preguntes retòriques sobre el parador de “les Petites Bon-Bons”, en referència als plaers simples, que semblen haver-se perdut amb el temps.

La cançó també reflexiona sobre el penediment i el desordre emocional. La recerca d’una nova bohèmia és tant una escapatòria com una aspiració d’assolir un estat d’existència més ideal i artísticament enriquidor.

ALTRES NOVETATS IMPORTANTS ARRIBADES AVUI

Snow Patrol – The Beginning
Majestic x The Jammin Kid x Celine Dion – Set My Heart On Fire (Im Alive x And The Beat Goes On) [The Jammin Kid Mash-Up]
Robin Schulz feat Izzy Bizu – Only way is up
Orville Peck ,Kylie Minogue & Diplo – Midnight Ride
Meghan Trainor – Whoops
India Martinez & La Adictiva – Equipo Favorito
Alejo Stivel & Joaquin Sabina – Yo era un animal
Alex Ubago – Siete mares
Eminem – Houdini
Judit Neddermann – Avui es el millor dia
Júlia Blum – A gust a agost
Vienna – Un tros de línia en el record

I això és tot per aquesta setmana. Dilluns que ve més!! Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.