Un multitudinari dinar tanca la Quinzena de la Vellesa Activa 2024

Aquest dissabte al migdia se celebra la 42a Festa d’Homenatge a la Vellesa en el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro.

Una diada de trobada i germanor que aplega centenars de persones i durant la qual, a part de dinar, també es fa un homenatge especial a totes les persones que fan 85 anys, la tallada del pastís commemoratiu va a càrrec de l’home i la dona més grans que assisteixen a la festa, i es fa una menció especial a la persona més gran del municipi. La celebració s’acaba amb ball.

En els dies previs a la festa, totes les persones majors de 65 anys empadronades a la població han pogut recollir la seva invitació en el Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro o l’Espai Escoles Velles de Castell d’Aro.

Amb la Festa d’Homenatge a la Vellesa es posa punt final a quinze dies d’intensa activitat amb prop d’una vintena de propostes. S’han fet tallers, xerrades, un concurs de truites, espectacles, un campionat de dòmino, balls, quines, una exposició, sessió de treballs manuals o gimnàstica.

La Quinzena de la Vellesa Activa l’organitzen entre la Regidoria de Participació Ciutadana i Dinamització Comunitària, Projecte de Prevenció i Benestar per a Gent Gran, l’Associació de Gent Gran de Platja d’Aro i l’Associació de Gent Gran de la Vall d’Aro i S’Agaró.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.