Artiflora home&garden de Platja d’Aro guardonat novament com el millor garden de Catalunya 2024

Artiflora home&garden de Platja d’Aro ha tornat a guanyar el premi a millor garden de Catalunya (edició 2024-2025) que atorga la prestigiosa revista del sector ‘Garden Magazine’.

Els premis Garden Magazine tenen l’objectiu de reconèixer públicament a aquells centres de jardineria que destaquen pel seu desenvolupament i creixement constant, la seva capacitat d’innovació i el seu lideratge en la seva zona d’actuació.

Aquest reconeixement s’emmarca en la fase de selecció dels millors establiments de cada comunitat autònoma. A la tardor s’anunciarà el pòdium estatal. Una distinció, amb projecció nacional i internacional, que Artiflora home&garden ja va obtenir l’any 2018 i l’any 2021, esdevenint el millor garden estatal, de Portugal i Andorra.

Des d’Artiflora es mostren molt orgullosos i, com sempre, recorden que es tracta d’un premi col·lectiu perquè ha estat possible gràcies a l’esforç de tot el personal i la confiança dels clients.

En els darrers anys, les instal·lacions d’Artiflora estan en constant evolució i implantació de nous projectes per oferir noves experiències en els seus clients, garantir-los la màxima qualitat, diversitat de productes i últimes tendències.

En aquest sentit, recentment, s’hi ha inaugurat la segona botiga oficial Weber Center d’Espanya i primera de Girona. També la primera Grill Academy.

Artiflora és una empresa familiar amb projecció internacional. Alfons Nasarre Clara va fundar-la en l’any 1977 i en l’actualitat, el seu fill Jordi, s’ha convertit en una peça fonamental dins de l’estructura del garden. Artiflora pertany a la central de compres Jardinarium. Les seves instal·lacions ocupen més de 27.000 m², dels quals més de 24.000 m² estan destinats a superfície de vendes.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.