El nou parc de barbacoes de Castell d’Aro ja està operatiu

Amb l’arribada del mes de març i l’època de bon temps, l’Ajuntament ha recepcionat les obres de reforma de l’espai de barbacoes de Castell d’Aro.

Per causes alienes al consistori, el desenvolupament dels treballs ha estat més lent del que s’havia projectat inicialment. Les obres van començar després de la Setmana Santa 2023.

La Plaça de la Indústria, que està situada a l’Avinguda Carrilet, entre les naus de la zona industrial de Castell d’Aro, vol esdevenir un punt de trobada per a les famílies i i visitants, de descans i lleure, amb zones enjardinades, nova zona de barbacoes, colors vius i il·luminació festiva, i una taula que fa de fil conductor entre els espais de la plaça amb seients propis, però preparada perquè se’n puguin posar més i puguin gaudir-ne persones que es desplacin amb cadira de rodes o famílies que portin un cotxet d’infant.

El projecte de reforma integral de la plaça va néixer de la voluntat del consistori de revitalitzar tot l’espai amb un disseny modern i engrescador, oferint múltiples usos, i aprofitant que l’espai està en un punt molt estratègic perquè per davant, al llarg de l’any, hi passen milers usuaris i usuàries de la Via Verda del Carrilet, que travessen el nucli castellarenc per l’Avinguda Carrilet. L’obra, que ha tingut un cost d’uns 250.000 euros, ha de contribuir a dinamitzar tot l’entorn del carril bici, el centre BTT i que sigui un espai de celebracions socials.

Com es poden fer servir les barbacoes?

Per a fer-les servir cal demanar les claus de la instal·lació a l’Ajuntament. S’ha d’entrar una instància genèrica a l’àrea de Secretaria o a la web municipal.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.