Novetats musicals setmana de l’1 d’abril

En aquest dilluns de Pasqua també hem rebut les novetats del món discogràfic. Un total de 74 temes que ja sonen al 102.7 de la FM. Que tingueu bona tornada a casa i una feliç i primaveral setmana.

NOVETAT DESTACADA

‘COWBOY CARTER’, el gir al ‘country’ de Beyoncé amb toc familiar i la col·laboració estel·lar amb Miley Cyrus

‘COWBOY CARTER’ ja és a les nostres mans. L’esperada tornada de Beyoncé al món de la música va arribar divendres 29 amb el seu nou àlbum, el vuitè de la seva carrera, un gir complet al country.

Aquest disc ha estat produït únicament per l’artista, plasmant una cornucòpia de sons amb què ella ha crescut. “L’alegria de crear música és que no hi ha regles”, diu Beyoncé, i no hi ha millor mostra d’aquesta frase que ‘COWBOY CARTER’.

L’artista ja va presentar aquest projecte amb els senzills ‘TEXAS HOLD ‘EM’ i ’16 CARRIAGES’, cançons que van sorprendre els seus seguidors més fidels per aquest canvi de registre inesperat. El seu últim projecte obre amb ‘AMERIICAN REQUIEM’, un cant que demostra la separació d’aquest disc respecte a àlbums anteriors i reclama al seu públic amb un “Hola, el meu vell amic”. Amb la lletra d´aquest primer tema, Beyoncé ens avança que ‘COWBOY CARTER’ parlarà de la lluita per la igualtat, la baralla contra el racisme i la seva batalla personal.

Després d’això, l’artista presenta BLACKBIIRD i sí, és una versió de la famosa cançó de The Beatles del 1968. Aquesta cançó va ser escrita per Paul McCartney durant els anys 60 després de l’assassinat de Martin Luther King Jr.

ALTRES NOVETATS IMPORTANTS ARRIBADES AVUI

Hilario – Desesperao.
Turbotronic – Moving Your Hips
Olivia Rodrigo – Obsessed
Fast Boy & R3HAB – Electricity
David Bisbal -Volaré
Travis – Gaslight
Landon Barker – Over You
Pèl De Gall – Tots cap amunt
Xeic – Lo co Joan

I això és tot per aquesta setmana. Dilluns que ve més!! Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.