Novetats musicals setmana de l’25 de març

Desprès d’un cap de setmana amb bones temperatures, sembla que tindrem una Setmana Santa variable. Com cada dilluns a Ràdio Platja d’Aro arriben les millors estrenes musicals. Avui, 77 novetats que ja teniu disponibles al 102.7 de la FM i pels diferents canals d’internet. Bona setmana!!

NOVETAT DESTACADA

Joan Dausà ret homenatge a la filla de Luis Enrique amb ‘Xana’

L’any 2021, en un concert al Palau de la Música, el cantautor Joan Dausà va cantar per sorpresa Xana, una composició dedicada a la filla de l’entrenador de futbol Luis Enrique, que va morir quan només tenia 9 anys l’agost del 2019. Des de llavors, però, no s’havia sabut res més dels versos: ni la cantava en els seus concerts ni l’havia produïda. Fins ahir a la nit, quan Dausà va publicar per primer cop la cançó amb motiu de l’inici del projecte Fundació Xana, que vol ajudar nens i nenes que estan patint malalties greus.

Tal com va explicar Dausà el 2021, la seva relació amb la família de l’actual entrenador del PSG, pròxim rival del Barça a la Champions, va començar després de la mort de la Xana a causa d’un càncer. Va ser llavors quan la germana de la mare es va posar en contacte amb el músic de Sant Feliu de Llobregat. “Em va explicar que la Xana escoltava molt la meva música”, recordava Dausà.

ALTRES NOVETATS IMPORTANTS ARRIBADES AVUI

Estopa – Ke mas nos da
Bustamante – El dia que te vayas
Luis Fonsi & Omar Montes – Marbella
Lenny Kravitz – Human
Rozalén ,Carlos Vives – Tres dias en cartagena
Gary Clark Jr.feat Steve wonder – What about the children
Shakira – Punteria
UB40 – Home
Kylie Minogue & Sia feat Kito – Dance Alone
Dua Lipa – Training Season
Ariana Grande with Troye Sivan – Supernatural
Nil Moline – Ara
Cristina Malakhai – La meva pell
Edu Esteve – Soc jo
Scorpio & Lluc – Caigut del cel

I això és tot per aquesta setmana. Dilluns que ve més!! Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.