Benestar creixement

Què és l’amor de parella?

«L’amor és aquell afecte fort que sentim per a una persona, animal o per a una idea». Això ho diu el diccionari.

Estic d’acord, però podríem profunditzar més en aquest tema, i després en el de parella.

L’Amor és el que mou el món.

És l’arrel del benestar complet de tothom quan és present, i és la causa de tots els mals mentre duri la seva absència.

Tot comença abans de néixer. La nostra ànima sap el que ve a aprendre.

Ella és la que tria els pares en funció del camí que hem de fer. Si el nostre aprenentatge és «amar-nos», les experiències seran dures, tot i que la nostra actitud (el nostre lliure albir) sempre ens ajudarà.

El contrari d’amor no és odi, és por. Sí, la por és absència d’Amor.

A on hi ha amor hi ha Llum. I a on hi ha Llum, hi ha esperança, força, valor, ganes de fer, veritat, etc. Heu vist que algunes empreses mentre són tancades a la nit continuen il·luminades?

És una manera d’allunyar la maldat, les males accions, els problemes. Tot això és foscor, i això fa por.

Quan parlo de veritat també em refereixo a la sinceritat. Hem de ser lleials amb nosaltres mateixos, acceptant el que sentim.

La parella i els fills són els nostres grans mestres. La parella ens fa de mirall i els fills de consciència.

Com sempre, tot té una raó de ser i per ser-hi.

La parella l’he triat perquè m’ensenya els valors que necessito i, si no la tinc, també hi ha una ensenyança al darrere.

Què és l’amor per la meva parella?

És el sentiment que provo tan fort, i que se suma a la meva felicitat. És una taronja completa que, amb la meva manera de ser completa, comparteixo la meva vida.

És la persona a qui entrego el meu cor. Aquella figura que respecto, sobretot quan no estic amb ell o ella. Que accepto tal com és, sense crítiques, sense jutjar-la i sobretot, sense fer-li de mare o de pare.

Tenir parella és sentir-se bé a cada moment, sentir-se lliure d’expressar-se, de tenir idees pròpies, de tenir una comunicació sana. I és compartir moments de felicitat junts.

És passar per etapes de tota mena i sentir que val la pena, perquè els moments bons superen i tenen més pes que els menys bons. És saber que si tens crisis, sempre et fa costat. Aquella persona que t’agafa en els seus braços i sentim junts una energia meravellosa. És tenir papallones en l’estómac tot i que passin anys, és el desig de tenir intimitat que t’aporti plaer conscient.

És entendre’s en silenci. Estar disposat a tot per a ella. És posar-la per davant de tot i tots, òbviament després de tu.

Però sempre, és el que el teu cor et demana i sempre sense expectatives, de la resta, com ha de ser amb qualsevol persona.

És tenir plans de futur junts. Sentir la vida. Hem de respectar els nostres espais. Tenir confiança total, perquè sabem que som una persona única, lligats per aquesta energia pura, a la que diem Amor.

Si jo m’estimo i em respecto, la meva parella també ho farà. I del contrari, es pot créixer junts. Millorar, canviar, si sempre es vol i amb paciència.

Si soc una persona equilibrada i visc una vida «espiritualment» (en la meva coherència) sana, trobaré una parella sana.

D’aquesta manera, esborrarem el fals mite de la mitja taronja! Perquè una mitja taronja, necessita una persona per a cobrir les seves mancances. Una taronja sencera, vol una altra taronja sencera per a augmentar i sumar-se a la seva felicitat, només amb amor i no necessitat.

Frases com: no puc viure sense ell/ ella, ell/ ella em completa, em fa sentir bé, em fa riure, em dona tranquil·litat econòmica i totes les que vulgueu, són signes que expressen que abans d’estar en parella, hem de fer un camí centrat a descobrir les nostres fortaleses, acceptant com som. Recordeu, poseu-vos davant d’un mirall i digueu-vos: «te amo» i t’accepto tal com ets. Ja us fan sentir bé aquestes afirmacions?

Poseu-vos al centre del vostre focus. Què sentiu per vosaltres? Us respecteu? Us accepteu? Podeu mantenir-vos sols, valeu sols per a tot? Si totes les respostes son sí, i no necessiteu a cap persona que us solucioni la vida, doncs esteu preparats per la parella que mereixeu!

«Te quiero = te necesito para…», «Te amo» has obert el teu cor.

Recordeu, tot l’amor que sabeu donar-vos a vosaltres, és l’amor i el respecte que us donaran.

També podeu contactar amb el nostre espai directament per a fer-nos comentaris, consultes i propostes. Escriviu-nos a creixement@rpa.cat.

Angela
Pestillo Grimaldi

Ràdio Platja d’Aro no es fa responsable de les idees i opinions expressades pels seus col·laboradors en els articles.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.