La Botiga al Carrer de Platja d’Aro, aquest cap de setmana, estrena la campanya del Vermut

L’Associació d’Empresaris de Castell Platja d’Aro i S’Agaró (AdEM) celebra aquest dissabte i diumenge, 2 i 3 de març, una nova edició de la tradicional Botiga al Carrer de Platja d’Aro, amb la participació de més d’una cinquantena d’establiments.

Coincidint amb el primer cap de setmana de març les protagonistes tornaran a ser les parades a peu de carrer amb descomptes irresistibles així com ambientació musical itinerant i creació artística en viu.

Mig centenar d’establiments faran seu el centre de la població per presentar-hi moda, tendències, colors, estil i varietat a un preu immillorable.

Una oportunitat única per trobar les millors ofertes al centre comercial, a cel obert, més gran de la Costa Brava.

L’objectiu de la Botiga al Carrer, que se celebra a finals d’hivern i d’estiu, és facilitar als comerciants la sortida de l’estoc de temporada i presentar les noves col·leccions.

La Botiga al carrer de Platja d’Aro ha esdevingut una marca de renom, que compta amb el suport dels empresaris de la població, l’Ajuntament, la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya.

Vermut + Tapa per 5 euros

La gran novetat de la Botiga al Carrer 2024 és la inclusió de la campanya del Vermut. L’objectiu de l’acció és implicar de manera directa al sector de la restauració. Una desena de locals s’han unit a la iniciativa i oferiran un Vermut + Tapa a un preu de cinc euros.

En total, més d’una seixantena d’establiments comercials i de restauració que a les portes de la primavera i les darreries d’hivern, tornaran a convertir el municipi en un pol d’atracció per a milers de visitants.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.