La caiguda d’un gran arbre entre les conseqüències del temporal de vent a Platja d’Aro

Aquest dimecres, les protagonistes han estat les fortes ratxes de vent que han provocat diferents problemes i incidències a la via pública.

Segons els registres de l’Estació Meteorològica de Castell d’Aro del Servei Meteorològic de Catalunya, en el nucli castellarenc, a 10 metres d’altura, el vent ha arribat a bufar fins a gairebé 80 km/h. La ratxa més forta s’ha registrat a mig matí i ha estat de 79.2 km/h.

Entre les conseqüències derivades del temporal de vent, a Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, als volts de les 10.15 h del matí, ha caigut un arbre de grans dimensions a la calçada d’uns dels principals vials de la Urbanització Politur. Un incident que ha obligat a desviar el trànsit i la intervenció de Bombers, Brigada Municipal i Policia Local.

A través les xarxes socials, diversos veïns i veïnes han donat fe del que ha passat publicant imatges del succeït i dels efectes de la ventada. Podeu veure-les a No ets de Platja d’Aro si no…. La foto de portada de la nostra notícia l’hem extret d’aquest grup i l’ha publicat Alfonsa García.

Segons ens ha informat la Policia Local, durant tota la jornada també han hagut d’atendre incidències i danys en el cablejat telefònic i mobiliari urbà.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.