Novetats musicals setmana del 12 de febrer

Aquest dilluns, encara en ple Carnaval, tenim 74 novetats musicals, amb grans temes de grans artistes. Nova música que ja teniu disponibles al 102.7 de la FM i pels diferents canals d’internet. Bona setmana!!

NOVETAT DESTACADA

SIA fitxa Kylie Minogue per a la seva nova cançó: així sona ‘Dance Alone’

L’artista australiana SIA està plenament involucrada en el llançament del seu nou treball discogràfic: Reasonable Woman, que té prevista la seva publicació el proper 3 de maig. Mentrestant, la cantant d’himnes com Chandelier, Titanium, Cheap Thrills, Unstoppable o Floating Through Scape està presentant la seva nova cançó en gran, de la mà de la gran dama del pop ballable: Kylie Minogue.

Kylie Minogue, que és en un dels millors moments de la seva carrera; només cal recordar la seva reeixida residència a Las Vegas i que fa uns dies guanyava el seu primer Grammy per la cançó PADAM PADAM.

“No pararem, no podem parar de ballar”, ha escrit SIA al seu compte oficial d’Instagram per presentar-nos aquest tema. A Dance Alone, tant ella com la seva col·laboradora han volgut lliurar-se a l’hedonisme de la pista de ball. A jutjar per les reaccions que ha despertat aquesta cançó, els fans de les dues artistes estan molt emocionats: “El duet que tots necessitàvem”, es pot llegir als comentaris del vídeo a YouTube.

ALTRES NOVETATS IMPORTANTS ARRIBADES AVUI

Enrique Iglesias x Yotuel – Fria
Nebulossa – Zorra
Beret & Lasso – Si no fuera por ti
Hombres G Feat.Carin leon – Te quiero
NeoNite – Back To The Light
Jax Jones feat Zoe Wees – Never be lonely
Keith Urban – Straight Line
Dean Lewis – Memories
SAU – Nous poemes i velles promeses
Sentonze – Problemes d’occident
Jülia Blum & Scottv Dk feat Mama Dousha – No vull i vull v2

I això és tot per aquesta setmana. Dilluns que ve més!! Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.