Detingut per cremar diversos contenidors

La Policia Local va detenir, aquest diumenge, 11 de febrer, una persona relacionada amb la crema de contenidors a la via pública.

Els fets es van produir durant la matinada, entre el tram horari comprès entre les 00:45 hores i les 02:20 hores, quan la Policia Local va rebre diferents avisos de la crema de contenidors d’escombraries en diferents zones del municipi.

El primer dels avisos es va produir cap a les 00:45 hores, quan un testimoni va advertir que hi havia diversos contenidors cremant al C/Nostra Senyora del Carme. Al lloc s’hi van desplaçar diferents unitats de la Policia Local i de Bombers, els quals van poder sufocar l’incendi.

Minuts més tard, cap a les 01:10 hores, es va rebre trucada d’un veí alertant que al C/Sant Narcís, cruïlla amb C/Santa Eliana cremava un altre contenidor. Un cop sufocat aquest segon incendi, es va considerar adient que una dotació de bombers es quedés fixa al municipi en previsió de nous incendis.

Efectivament, cap a les 01:30 hores es va rebre un nou avís informant que al C/Gaziel hi havia contenidors cremant.

Més tard, es van rebre nous avisos de cremes de contenidors, a les 02:05 hores al C/Pardines i, finalment, a les 02:20 al C/Casino de Castell d’Aro.

Precisament en aquest darrer incendi, una patrulla de la Policia Local va poder veure com fugia de la zona en bicicleta un home d’uns 50 anys que portava una gorra i una motxilla, però va ser impossible que se’l pogués interceptar.

A partir d’aquell moment, es va iniciar una recerca de la persona sospitosa, localitzant-la minuts més tard a l’Avda. Castell d’Aro de Platja d’Aro.

En l’escorcoll, se li van trobar uns guants cremats de la part dels dits i dos encenedors. Els agents que van realitzar la identificació i escorcoll del sospitós van advertir que la seva roba i motxilla desprenia una forta olor de cremat.

Paral·lelament, la Policia Local va comprovar els moviments de la persona sospitosa amb la seva bicicleta mitjançant les càmeres de videovigilància del municipi i van poder comprovar que els desplaçaments que havia dut a terme corresponien amb les franges horàries i llocs on s’havien produït els incendis.

Segons la Policia Local, aquests incendis podrien tenir relació amb els ocorreguts la passada nit del 28 de gener als carrers Joan Maragall, Onze de Setembre i Sorres, on també es van cremar contenidors d’escombraries.

Segons dades facilitades per l’empresa subministradora dels contenidors d’escombraries, aquesta matinada s’haurien cremat 16 contenidors, 5 estructures i una illa, amb un valor aproximat de 30.000 euros.

A aquests danys s’hi haurien de sumar els produïts el passat 28 de gener on es van cremar 33 contenidors i les seves estructures d’un valor aproximat de 15.000 euros.

L’home, de 55 anys, va ser detingut per un delicte de danys i incendi. Es dona la circumstància que el detingut acumula diferents antecedents per delictes de diferent naturalesa.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.