Novetats musicals setmana del 5 de febrer

Seguim amb temperatures de rècord i molta sequera, en canvi, segueixen arribant novetats musicals, amb grans temes de grans artistes. 77 novetats que ja teniu disponibles al 102.7 de la FM i pels diferents canals d’internet. Bona setmana!!

NOVETAT DESTACADA

Pet Shop Boys estrenen nou single, ‘Loneliness’, i anuncien nou disc: ‘Nonetheless’

Quatre anys després del seu darrer disc, Pet Shop Boys arrenca aquest 2024 amb l’anunci que tots els fans esperàvem: publicaran un nou àlbum d’estudi, Nonetheless, amb deu cançons noves. Aquest treball esperat arribarà el 26 d’abril, i compta amb la producció de James Ford, que anteriorment ha treballat amb artistes com Arctic Monkeys, Depeche Mode, Blur i Gorillaz.

Ja podem escoltar el primer dels singles del duet de música electrònica. Es diu Loneliness i és pur so Pet Shop Boys, aquell del que ens vam enamorar ja fa 40 anys. El grup ho ha definit com a “música edificant amb lletres reflexives”. Ja està disponible digitalment i es llançarà com a senzill a CD el 16 de febrer.

ALTRES NOVETATS IMPORTANTS ARRIBADES AVUI

Nathan Dawe X Bebe Rexha – We ain’t here for long
Lola Indigo & Saiko – Una bachata
Pignoise & Hombres G – Nada que perder
Billy Joel – Turn the Lights Back On
Rozalén – Todo lo que amaste
Mark Knopfler – Ahead Of The Game
Liam Gallagher & John Squire – Mars To Liverpool
Heidi Klum – Sunglasses At Night
L’ Eriçó Punxegut – Carnaval al bosc
Marala feat ZOO – Estic Antiquà
Nuria Lopez & Pedro Da costa – Sempre ets aqui
Summer Ends – Vaig a canviar (Walking Disaster)

I això és tot per aquesta setmana. Dilluns que ve més!! Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.