Programa número 62 de l’associació Culturejant

Aquí teniu l’enllaç per escoltar el nostre darrer programa de ràdio, emès el passat 1 de febrer a Ràdio Platja d’Aro.

En el darrer programa de l’Associació Culturejant, emès el passat 1 de febrer, us vam parlar dels nostres propers concerts: el cantautor italià Giovanni Caccamo el dia 17 de febrer i Tangohyde el 9 de març, ambdós a la Sala Polivalent de Castell d’Ar. Us vam presentar la capital de la cultura catalana d’enguany, Sabadell, el cicle “Grans mestres” de Caixaforum Girona dedicat als textos teatrals més importants de la literatura dramàtica i la darrera novel·la d’Eduardo Mendoza, Tres enigmas para la organización. A més, vam entrevistar a un dels cronistes més importants de la Vall d’Aro, Pere Barreda, arran de la publicació del seu llibre Memòria del Govern Municipal (1906-2023), publicat per l’Editorial Gavarres. Esperem que us agradi!

Recordeu que cada dos dijous podreu escoltar en directe a partir de les 14 hores un nou programa de Culturejant, on es tracten temes al voltant de l’art, ja siguin musicals, literaris o de qualsevol manifestació artística rellevant. L’espai és realitzat per Gemma Guisado, Mercè Diago i Consol Ignacio.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.