Cartells del Carnaval 2024 a Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro

Santa Cristina d’Aro ha estat l’últim municipi de casa nostra en presentar-nos la imatge gràfica del Carnaval 2024.

Aquest dimarts, 16 de gener, es va dur a terme l’elecció del cartell guanyador del concurs de cartells de Carnaval 2024 per part del jurat, format per l’alcalde, Il·lm. Sr. Josep Xifre, el primer tinent d’alcalde, Sr. Eduard Vancells i la regidora de Festes (àrea compartida), Sra. Clàudia Crehuet.

D’entre les 18 obres que es van presentar, el jurat va valorar-ne l’originalitat, qualitat tècnica, qualitat artística i transmissió de valors positius vinculats al Carnaval.

Finalment, es va declarar com a l’obra guanyadora la que portava per pseudònim “El ogro bobo”, amb un total de 38 punts, 5 més que la segona proposta i 9 més que la tercera obra més votada. Aquest pseudònim a l’autor valencià Sergio Iborra Colomer.

Des de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, han felicitat a l’autor per la seva original obra, que engalanarà el municipi amb el seu disseny, i han agraït la participació de la resta de participants.

El Carnaval a Santa Cristina d’Aro tindrà lloc del 3 al 14 de febrer de 2024 i, concretament, la Rua de Carnaval se celebrarà el diumenge, 11 de febrer.

Quim Díaz guanya a Sant Feliu i totes les obres del concurs s’exhibiran a l’Ajuntament

A Sant Feliu van ser els primers a escollir i donar a conèixer el seu cartell de Carnaval. Van presentar-lo a mitjan octubre.

23 persones van formar part del concurs i el jurat va triar l’obra de Quim Díaz. La proposta fa servir els colors de la marca ‘Guíxols’, és a dir: el blau, el groc i el verd. Quim Díaz era la primera vegada que es presentava al concurs del cartell de Carnaval, tot i que ja havia participat en el de la Festa Major, on ha guanyat en dues edicions.

Díaz explica que “va tenir una idea” per combinar el cartell de Carnaval amb els colors de Sant Feliu i que “volia fugir dels elements característics” com ara les màscares.

El regidor de Cultura, Alexis Cubó, destaca que l’elecció del jurat per triar la proposta guanyadora “va ser difícil” i que creu que els colors que ha triat l’artista per crear el cartell van ajudar en l’elecció.

Aquest Carnaval, i com a novetat, es farà una exposició al pati de l’Ajuntament amb les 23 propostes que van participar en el concurs d’aquesta edició. Segons la regidora d’Esdeveniments, Mireia Borrego, “serà molt interessant veure el que la gent ha aportat”.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.