24 joves han participat durant les Festes en un curs de Primers Auxilis

Un grup de 24 joves han aprofitat una part del seu temps de Festes per a formar-se en primers auxilis. La formació s’ha dut terme en horari de matí i tarda, i s’ha allargat del 27 de desembre al 4 de gener amb una aturada pel Cap d’Any i l’Any Nou.

El curs teòric i pràctic d’atenció sanitària immediata nivell I el promou la Unitat de Joventut de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró en el marc de les diferents formacions que organitza al llarg de l’any amb l’objectiu de facilitar a les persones joves del municipi un primer contacte amb el món laboral, fomentar les habilitats laborals i l’adquisició de competències professionals.

La finalitat del curs és dotar als joves dels coneixements teòrics i habilitats necessàries per donar una resposta inicial i eficaç que permeti mantenir la víctima en les millors condicions possibles fins a posar-la en mans d’equips amb un nivell de coneixements més alts. Que tinguin la capacitat d’actuar en la resolució de situacions d’emergència i problemes de salut que se’ns plantegen a la nostra vida diària. El curs està regulat pel 225/1996 de 12 de juny de la Generalitat de Catalunya, pel qual es regula la formació en atenció sanitària immediata.

L’activitat és dirigida a joves de 16 a 29 anys i la formació va a càrrec d’un equip de Creu Roja i de la DEA (desfibril·lador extern automàtic).

El primer dia de la formació es va dur a terme una càpsula amb la tècnica d’ocupació comarcal, perquè les persones joves coneguin el servei i, d’altra banda, poder orientar en l’àmbit laboral.

Una vegada més, des de la Unitat de Joventut remarquen que la missió de l’àrea és acompanyar les persones joves del municipi de manera global, en l’adquisició d’habilitats, hàbits i valors. En definitiva, que tinguin una manera positiva d’entendre i posicionar-se davant la vida.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.