28a edició del Parc Infantil de Nadal “El Mar dels Nens” amb novetats

D’aquest dimecres fins al 4 de gener (excepte el 31 de desembre i 1 de gener, que estarà tancat), el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro es transforma en el Parc Infantil de Nadal “El Mar dels Nens”.

Tal com va explicar la regidora d’Infància a Ràdio Platja d’Aro, entre les novetats d’enguany hi ha una reducció de l’aforament a un màxim de 400 nens i nenes per jornada, que es limita a dues persones acompanyant a cada infant (els adults també hauran de presentar la seva entrada gratuïta) o la renovació de la decoració, entre les més destacades.

La reducció de l’aforament diari a un màxim de 1.000 persones entre adults i infants respon a la voluntat de la regidoria d’oferir una experiència més còmoda a les famílies sense acumulacions de persones a les cues o en els diferents espais.

També s’aposta per una renovació de l’ambientació. Podeu escoltar l’entrevista aquí.

Una gran diversitat de propostes per a infants d’1 any a 12 anys

El Mar dels Nens funcionarà del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener, de 16 h a 20 h.

El parc l’organitza la Unitat d’Infància i és gestionat per Soy La Fiesta. L’entrada d’un dia a preu únic és de 5 euros i inclou una oferta 2×1 per a la Pista de Gel de Platja d’Aro instal·lada fins diumenge 7 de gener a la Plaça dels Estanys.

Les entrades poden comprar-se amb anticipació en aquest enllaç o a la taquilla del Palau d’Esports i Congressos.

Amb relació a les activitats, hi ha diversos espais fixos cada dia: ludoteca infantil (nenes i nens de 0 a 4 anys), llits elàstics, rocòdrom, tallers diversos (dibuix, pintura, cuina, treballs manuals, maquillatge artístic, ball i circ), ulleres virtuals, joc de punteria, inflables, brau mecànic, jocs gegants, karts elèctrics (a l’exterior), fotoreclam familiar o una sala de projecció de jocs interactius. També cada tarda hi ha propostes especials a la pista central: animació infantil, visita de personatges, espectacles musicals, de màgia o amb personatges i concursos. A més a més, hi ha servei de guarda-roba i de cafeteria.

Per facilitar l’accessibilitat a tothom el Parc Infantil de Nadal ofereix Sala de Lactància amb servei de canviador, butaques, trones i microones (cal demanar l’accés a la Ludoteca Infantil). També tots els infants amb targeta acreditativa de discapacitat poden demanar braçalet identificador a l’entrada per tenir accés ràpid a les activitats. Cada dia, El Mar dels Nens, durant una (16-17 h) viurà la seva modalitat silenciosa: sense música i amb la llum tènue per a persones amb alta sensibilitat acústica i lluminosa. També s’hi pot accedir amb cotxet i amb mobilitat reduïda per diverses portes d’accés.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.