Inauguració festiva i participativa de la Pista de Gel Platja d’Aro

Aquest dissabte a la tarda s’ha inaugurat la cinquena edició de la Pista de Gel Platja d’Aro. La instal·lació va obrir aquest divendres a la tarda, però la inauguració institucional i festiva s’ha dut a terme aquest dissabte.

La tallada de la cinta ha anat a càrrec de les autoritats locals i la direcció de la Pista de Gel Platja d’Aro i del Parc d’Atraccions Pp’s Park, David Notario.

La inauguració institucional s’ha acompanyat de l’actuació de Club Twirling Platja d’Aro, xocolata amb xurros de franc per a tots els patinadors i patinadores així com la presència d’en Xalarí i la Xalarina, les mascotes de Turisme Familiar de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró.

La Pista de Gel Platja d’Aro està situada a la Plaça dels Estanys i funcionarà fins al 7 de gener de 2024. Els patinadors i patinadores poden gaudir de gairebé 400 m2 de diversió sobre patins. La pista és coberta i està dotada d’il·luminació led i música.

L’atracció és una aposta per apropar la pista a l’eix comercial del municipi, i amb forta implicació de les associacions i entitats del municipi perquè, seguint el model de temporades anteriors, la pista de gel funcionarà amb promocions creuades 2×1 amb el Mar dels Nens, el Pessebre vivent de Castell d’Aro i Pp’s Park.

També es convidarà a totes les escoles de la població a patinar de franc dins el seu horari lectiu.

Teniu tota la informació a www.pistadegelplatjadaro.com

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.