Més de 60 infants i joves participen en El Petit Mercat de Nadal a Platja d’Aro

Després de l’èxit de la primera edició d’El Petit Mercat a l’estiu, que va celebrar-se dins la programació de la Festa Major de Platja d’Aro, aquest diumenge, 3 de desembre, fins a les 13:30 h, la iniciativa es repeteix dins l’oferta d’activitats nadalenques a la Plaça del Mil·lenari.

En El Petit Mercat hi poden participar infants i joves d’entre 6 i 16 anys. Els participants posen a la venda o intercanvien jocs i joguines amb els quals ja no juguen i han quedat en desús a casa seva. Distribuïts en diferents parades, individualment o en grup, ofereixen a les seves joguines o jocs la possibilitat de tenir una segona vida en una nova família.

Cada participant estableix el preu dels seus articles, i l’activitat esdevé un matinal divertit que també fomenta valors com un consum responsable, el reciclatge i generar un menor impacte en el medi ambient.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.