L’Encesa de Llums de Nadal obre l’època nadalenca a Platja d’Aro, Castell d’Aro i S’Agaró

La campanya de Nadal 2023-2024 ha començat aquest dissabte a la tarda amb la tradicional Encesa de Llums de Nadal que engalanen amb 25.000 m² d’il·luminació de baix consum carrers, places i avingudes així com l’estrena de l’Avet d’Avets al giratori de l’Ajuntament.

Les autoritats locals han estat acompanyats de moltes famílies que no s’han volgut perdre un dels moments més esperats de cada Nadal i que dona la benvinguda a la campanya Aquest Nadal, el millor regal és Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, que proposa gaudir d’un ampli programa d’activitats especials fins al 8 de gener i de tots els atractius i serveis turístics del municipi.

Alguns dels reclams són la Pista de Gel de Platja d’Aro, el Pessebre Vivent de Castell d’Aro, diversos concerts de Nadal, les cavalcades dels Reis de l’Orient, el Parc Infantil de Nadal El Mar dels Nens o la jornada solidària amb La Marató de TV3.

Alhora es mantenen les propostes del Gran Sorteig de Nadal amb la possibilitat de guanyar un cotxe hídrid, la primera edició del Calendari d’Advent, la nova versió de la gimcana familiar de la Xalarina i en Xalarí o l’exposició de diorames i pessebres a Castell d’Aro.

Gran Sorteig de Nadal

Del 25 de novembre al 3 de gener tothom que compri per un valor mínim de 20 euros en algun del centenar d’establiments i serveis adherits a la campanya tindrà l’oportunitat de guanyar un Fiat 500 híbrid (1r Premi), una bicicleta elèctrica (2n Premi) o una tauleta tàctil (3r i Premi). S’hi pot participar mitjançant butlletes en paper desant-les en les urnes dels mateixos comerços. El vehicle s’exhibeix a la Plaça de l’Ajuntament i el dijous 5 de gener (12 h) diada de Reis a la Sala d’Actes de la Casa de la Vila s’hi farà el sorteig públic davant notari. Simultàniament, de l’1 al 24 de desembre les mateixes butlletes permetran participar en el sorteig diari de xecs regal de 50 euros cadascun a través del Calendari d’Advent (els premiats s’anunciaran a @aroimpulsa).

Activitats familiars

Quarta edició de la Gimcana de Nadal de la Xalarina i en Xalarí del 25 de novembre al 7 de gener: petites reproduccions de les mascotes familiars s’amaguen en una quarantena d’aparadors del municipi, i amb l’ajuda d’un plànol orientatiu qui els localitzi i pugui completar els enigmes que es plantegen podrà recollir un obsequi a l’Oficina de Turisme. La Pista de Gel de Platja d’Aro, de l’1 de desembre al 7 de gener a la Plaça dels Estanys de Platja d’Aro (amb horari de matí, tarda o continuat amb una entrada de 8 euros per 45 minuts). Diumenge 17 de desembre hi haurà tió popular i mercat de Nadal a S’Agaró. El Parc Infantil de Nadal El Mar dels Nens s’ofereix cada tarda, del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener al Palau d’Esports i Congressos amb tallers, inflables, jocs, espectacles d’animació, etc. (entrada 5 euros per a infants i joves d’1 a 12 anys; adults acompanyants, gratuït).

Activitats culturals

Representacions del 64è Pessebre Vivent de Castell d’Aro, el més antic de Catalunya i Creu de Sant Jordi: 17, 23, 25, 26 i 30 de desembre; i 1 de gener (entrada 6 euros, infants 3 euros). Del 17 de desembre al 7 de gener el Castell de Benedormiens i l’Antic Casino de Castell d’Aro acull la 43a exposició del Concurs de diorames, pessebres i composicions nadalenques; dels treballs de Nadal de les escoles. El Palau d’Esports i Congressos i la Sala Polivalent de Castell d’Aro seran el punt final de la Cavalcada dels Reis de l’Orient pels carrers de les dues viles divendres 5 de gener (18 i 20 h) amb caramels sense gluten i embolcall compostable (tots els infants poden recollir la seva carta a diversos espais municipals). I durant aquestes setmanes hi haurà múltiples activitats de caràcter popular: tallers infantils i contes a la biblioteca, quines, festa de Nadal per a la gent gran, concerts corals, jornada solidària amb La Marató de TV3, etc.

Amb aquest conjunt de propostes, Platja d’Aro, Castell d’Aro i S’Agaró es reivindica com el centre comercial i d’oci a cel obert de la Costa Brava, gràcies a centenars d’establiments que combinen propostes de primeres marques internacionals i comerços especialitzats que abracen una extensa gamma de sectors: moda, complements, esports, tecnologia, regals o llar en un entorn amb facilitats d’aparcaments, àmplies voreres, galeries per a vianants i parcs i jardins on el comerç es fusiona amb l’oferta de serveis personals, la restauració i les activitats d’oci, culturals i tradicionals de l’època.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.