Programa número 59 de l’associació Culturejant

Aquí teniu l’enllaç per escoltar el nostre darrer programa de ràdio, emès el passat 16 de novembre a Ràdio Platja d’Aro.

En el darrer programa de l’associació, emès el passat 16 de novembre, us vam parlar del concert protagonitzat per Eduardo Paniagua Trío que vam celebrar a l’església de S’Agaró amb un gran èxit i de l’homenatge que es va retre a Mercè Rodoreda a l’Espai Ridaura. Us vam recomanar la pel·lícula dedicada a la figura de l’humorista Eugenio, Saben aquell, dirigida per David Trueba i us vam parlar de l’obertura de la Casa Natal de Dalí a Figueres, convertida en una experiència multimèdia per conèixer en profunditat la figura d’aquest pintor universal. Pel que fa a la literatura, vam recordar la trajectòria vital i professional del recent guardonat amb el Premio Cervantes, Luis Mateo Díez, i us vam proposar de llegir un èxit que ha sorprès tothom: l’obra que confirma científicament l’existència de Déu: Dios, la ciencia, las pruebas de Michel-Yves Bolloré i Olivier Bonnasies. D’altra banda, vam anunciar el concert homenatge a Maria Callas que es celebrarà el proper 3 de desembre a l’Espai Ridaura amb la soprano Montserrat Martí Caballé. Esperem que us agradi!

Recordeu que cada dos dijous podreu escoltar en directe a partir de les 14 hores un nou programa de Culturejant, on es tracten temes al voltant de l’art, ja siguin musicals, literaris o de qualsevol manifestació artística rellevant. L’espai és realitzat per Gemma Guisado, Mercè Diago i Consol Ignacio.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.