Novetats musicals setmana del 13 de novembre

Aquest dilluns, tenim 67 novetats musicals publicades arreu del món. Nous temes que ja teniu disponibles al 102.7 de la FM i pels diferents canals d’internet. Bona setmana!!

NOVETAT DESTACADA

Take That publica ‘This Life’, el seu nou senzill.
Una cançó que dóna títol al que serà el novè àlbum d’estudi, que surt a la venda el 24 de novembre.
This Life és el tercer single publicat del que serà el novè àlbum de la banda, del mateix títol. Anteriorment el grup va publicar els senzills Windows i Brand New Sun. La lletra d´aquesta nova cançó parla dels girs, les voltes i les aventures de la vida i va acompanyada d´una melodia vibrant i animada liderada pel piano. This Life amaga una innegable sensació de calidesa que impregna tot l’àlbum; una calidesa que la banda va sentir en tornar a l’estudi després d’anys separats, desitjosos de flexibilitzar una connexió creativa més forta que mai.
La banda sortirà de gira l’any que ve amb This Life On Tour que inclou 41 concerts a 15 ciutats del Regne Unit i Irlanda amb Olly Murs com a convidat especial i This Life Under the Stars, un ram de concerts a l’aire lliure a Europa, des de juny a juliol de 2024. Entre les ciutats europees que el grup visitarà en aquest tour estiuenc també hi ha Espanya. Serà al mes de juliol i tocaran a diverses ciutats del territori nacional: el dia 13 actuaran a Barcelona (Alma Festival), els dies 14 i 15 ho faran a Marbella (Starlite Occident Festival), el 16 el grup tocarà a Sevilla (Icónica Sevilla Fest) i, finalment, el 17 oferiran un concert a Madrid (Noches del Botánico). Us deixem amb aquest This Life. Esperem que us agradi.

ALTRES NOVETATS IMPORTANTS ARRIBADES AVUI

Manuel Carrasco & Camilo – Salitre
Dua Lipa – Houdini
El Arrebato – Nuestro amor
Aitana & Danna Paola – Aqyne
Jonas Brothers & Bailey Zimmerman – Strong Enough
David Guetta & Kim Petras – When we were young (Logical song)
Noel Gallagher’s High Flying Birds – We’re Gonna Get There In The End
Sheryl Crow – Alarm Clock
Litus & Sopa de Cabra – El primer passeig
Siderland – Medicina
Marc Parrot , Quimi Portet & Celeste – Ara que estic mort
Mama Dousha – L’amor no está de moda
Adrien Broadway – Boig x tu

I això és tot per aquesta setmana. Dilluns que ve més!! Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.