Mor un home després de caure des d’una alçada de dotze metres a l’inici del camí de ronda de S’Agaró

Un home de 68 anys va morir, aquest dimecres al vespre, després de caure des d’una alçada de dotze metres d’alçada a l’inici del camí de ronda de S’Agaró.

Fonts dels Bombers i la Policia Local han informat que els fets van passar a les 19.28 hores quan la dona de la víctima va alertar el 112.

Es va activar el dispositiu de rescat i van desplaçar-se fins el punt dues dotacions dels Bombers, tres del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i l’equip de suport psicològic. També van anar-hi efectius de la Policia Local, amb una barca, i patrulles dels Mossos.

Després d’accedir a l’indret on es trobava l’home, va poder-se confirmar la seva mort. La policia ha obert una investigació i les diligències judicials corresponents.

Inicialment, els Bombers van valorar evacuar la víctima a la platja de Sant Pol amb una barca de la Policia Local, però es va haver de descartar aquesta via a causa del fort onatge. Finalment, els Bombers el van extreure verticalment amb llitera fins al camí de ronda i va quedar en custòdia de la policia.

(font: Informatius RPA i ACN)

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.