Ajuntament i empresariat s’impliquen en el 3r Concurs d’Emprenedoria de l’IES Sant Feliu de Guíxols

Aquest migdia s’han lliurat els premis del 3r Concurs d’Emprenedoria de l’IES Sant Feliu de Guíxols, uns guardons dirigits a alumnes i exalumnes de Cicles Formatius de l’Institut ganxó.

Des de la primera edició, els ajuntaments de Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro i Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró així com l’empresariat local s’impliquen en la iniciativa.

A l’acte d’aquest dimarts, en representació de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, hi han assistit les regidores Imma Gelabert i Maria Blanco, tècniques de l’àrea de Promoció Econòmica i el president de l’Associació d’Empresaris de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, Manel Canadell.

El Concurs d’Emprenedoria premia els millors projectes empresarials de cadascun dels Cicles Formatius que s’imparteixen a l’institut.

Dins la categoria de millor elaboració d’un Pla d’Empresa, ha estat distingit un projecte relacionat amb Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró. L’equip format Hamza Saoudi, Alejandro Valverde i Maria José Casañasper, del cicle d’Administració i Finances, han plantejat la creació de l’empresa EcoHome 365, dedicada al servei de gestió de comercialització d’habitatges ecològics prefabricats, amb materials com plàstic, fustes i contenidors reciclats, oferint un servei d’assessorament i intermediació de compra. La regidora de Cultura, Maria Blanco, ha estat l’encarregada de lliurar-los el premi i formular-los alguna pregunta entorn el projecte.

En total s’han lliurat 4800 € en premis, i cada equip o estudiant premiat ha rebut 600 euros en vals per a bescanviar en comerços de Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristian d’Aro i Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, gràcies a la col·laboració de les entitats de comerciants i empresaris locals: ADEM, Empren Sta. Cristina i Guíxols Comerç i Turisme.

Relació d’equips i estudiants premiats (informació proporcionada pel mateix institut)

a) Categoria millor elaboració Pla d’Empresa:   

Cicle: Gestió Administrativa
(CCFF de Grau Mitjà)
Disco EsferaOrganització de festes, centrades en la franja de 16 a 18 anys (i algunes de +18), amb diversitat de gèneres musicals i amb multitud de sorpreses i esdeveniments, incloent-ne de benèfics.Marc VIilar i Sandra Saavedra
Cicle: Activitats Comercials
(CCFF de Grau Mitjà)
KaraokaKaraoke bar amb nits temàtiquesJesús Cabello, Nina Vicens i Iván Noguera
Cicle: Administració i Finances
(CCFF de Grau Superior)
EcoHome 365Ofereix el servei de gestió de comercialització d’habitatges ecològics prefabricats, amb materials com plàstic, fustes i contenidors reciclats, oferint un servei d’assessorament i intermediació de compra.Hamza Saoudi, Alejandro Valverde i Maria José Casañas
Cicle: Educació Infantil
(CCFF de Grau Superior)
“Academia Caoutchouc”.Acadèmia amb serveis de pedagogia i logopèdia, centrada en l’aprenentatge conjunt de diferents llengües, incloent-hi el llenguatge de signes; trets que evidencien una missió i enfocament integrador i pedagògic. Mitjançant els idiomes, es pretendrà avançar en el coneixement d’altres cultures i millorar l’autoestima i seguretat del mateix alumne, fomentant l’esperit de superació. Pels més petits es disposa d’un servei de ludoteca que permeti la conciliació familiar.Carla Ruiz, Aina Calderón i Mar Parella
Cicle: Manteniment d’Embarcacions d’Esbarjo (CCFF de Grau Mitjà)Diving Center les MedesActivitats al medi aquàtic, excursions guiades i nàutiques, amb observació del fons marí. El punt més innovador és que en les activitats no cal que el client hagi de dur el seu material.Pau Parella Martí

b) Categoria a la línia de negoci més innovadora (1 reconeixement):   

Cicle:  Administració i Finances
(CCFF de Grau Superior)
CarWashServei de neteja de cotxes amb productes i procediments ecològics i bio-sostenibles per a un rentat integral dels vehicles, amb dues modalitats: a domicili o al nostre local. A més reduïm la despesa de l’aigua en més d’un 75% en comparació amb el rentat tradicional.Olga Ripaldo, Claudio Bacca, Anass Baghouz i Alba Gonzalez

c) Categoria a la línia amb més repercussió a la comunitat local (1 reconeixement):   

Cicle: Educació Infantil (CCFF de Grau Superior)Petites ManetesEspai, en el marc de l’agenda lúdica i cultural del municipi, on infants i joves de 3 a 16 anys poden gaudir de l’art mitjançant activitats fetes o promogudes per l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i altres entitats. Per complementar l’horari, hi haurà un “Espai Jove” per fer deures o altres activitats suggerides. A més, amb la idea de promocionar l’art i el moviment, es disposarà també d’una sala d’entrenament i aprenentatge de ball.Tamara Rodríguez, Carla Titos i Marta Vega

d) Categoria a la línia amb més viabilitat (1 reconeixement):   

Cicle: Perruqueria i Cosmètica Capil·lar (CCFF de Grau Mitjà)La Dama i el RodamónServei de perruqueria canina a domicili amb la possibilitat de rebre el servei a la furgoneta o llogar-laBerta Bayés, Marzena Ellert i Yesua Fernández

e) Categoria al millor projecte portat a terme a la Vall d’Aro / St. Feliu de Guíxols (1 reconeixement):   

Clapés“Marca de roba de proximitat que té en compte cada detall, és sostenible i responsable amb el medi ambient.
Ofereixo peces de roba úniques, amb personalitat i que identifiquin a cada una de les persones que les porten.
Faig arranjaments, encàrrecs a mida i durant l’any dissenyo i confecciono petites col·leccions càpsula.”
Berta Mas Clapés
Codex Formació“Descodifico les normatives que afecten la petita empresa alimentària perquè puguin treballar amb tranquil·litat, complint els estàndards legals i de qualitat vigents”Ainhoa Callizo Grau

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.