Programa número 57 de l’associació Culturejant

Aquí teniu l’enllaç per escoltar el nostre darrer programa de ràdio, emès el passat 19 d’octubre a Ràdio Platja d’Aro.

En el nostre darrer programa de ràdio, emès el passat dijous 19 d’octubre, us vam parlar de la conferència que Pol Avinyó dedicarà a Montserrat Caballé el proper dissabte 28 d’octubre a Castell d’Aro i del concert homenatge a Maria Callas que es farà el dia 30 de novembre al Palau de la Música Catalana. Us vam donar les darreres notícies del món literari, com ara la concessió del premi Nobel de literatura a l’escriptor noruec John Fosse i la recent desaparició de Louise Glück, guardonada amb el Nobel de literatura l’any 2020, sense oblidar la publicació de Bergold a Animallibres, un recull d’històries de Josep L. Badal inspirades en la Variacions Goldberg de Bach. Per acabar, us vam recomanar el Festival In-Edit de cinema documental dedicat a la música, que se celebra a Barcelona entre el 27 d’octubre i el 6 de novembre. Esperem que us agradi!

Recordeu que cada dos dijous podreu escoltar en directe a partir de les 14 hores un nou programa de Culturejant, on es tracten temes al voltant de l’art, ja siguin musicals, literaris o de qualsevol manifestació artística rellevant. L’espai és realitzat per Gemma Guisado, Mercè Diago i Consol Ignacio.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.