Ciclistes de més de 15 nacionalitats participaran en la VolCAT Platja d’Aro, amb punts pels Jocs Olímpics de París 2024

Ciclistes de més de 15 nacionalitats participaran a la VolCAT Platja d’Aro, amb punts UCI en joc pels Jocs Olímpics de París 2024

S’espera que mig miler de ciclistes d’una quinzena de nacionalitats participaran el 3 i 4 de febrer a la tercera edició de VolCAT Platja d’Aro. Es tracta de la primera prova a Espanya del calendari internacional amb punts UCI XCO, en una cita amb puntuable pels Jocs Olímpics de París de l’estiu de l’any vinent.

Coincidint avui amb l’obertura d’inscripcions, la prova ha estat presentada a la seu de la Generalitat de Catalunya a Girona, amb la presència de la representant territorial de l’Esport, Anna Julià, el regidor d’esports de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, Marc Medina, i el director de la prova, Albert Balcells.

La de Platja d’Aro serà la primera de les cites de les VolCAT Series 2024, que es desenvoluparà en un marc incomparable per a la pràctica de la BTT, amb bosc mediterrani a tocar de les platges i els camins de ronda. Dues apassionants etapes en format Cross Country amb sortida i arribada a la localitat, amb una zona de pàdoc i amb tots els serveis per a corredors i acompanyants.

En les dues primeres edicions de la VolCAT Platja d’Aro el municipi s’ha beneficiat de l’arribada i estada dels participants i els seus acompanyants, que durant un cap de setmana gaudeixen dels serveis, la gastronomia i l’oferta comercial i d’oci d’una població reconeguda pel seu compromís amb l’esport.

La primera etapa serà de 42 quilòmetres i 1.500 metres de desnivell, amb un recorregut força trencacames, amb constants pujades i baixades que propiciaran els atacs dels ciclistes favorits a adjudicar-se la victòria. I la segona jornada afrontarà un circuit d’uns 43 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell, amb més ritme i amb una sobtada pujada a mitja cursa, que posarà a prova la resistència dels participants.

Una de les singularitats de la prova és que és oberta a professionals i també a amateurs en la categoria Open. Tots ells aprofitaran les singularitats del territori de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró i el seu entorn natural per plantejar dues etapes intenses, que puntuaran per separat al rànquing mundial UCI, en categoria C3.

Més informació i inscripcions a www.volcatbtt.com/ca/volcat-platja-daro

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.