Exitosa visita guiada a s’Agaró per a commemorar les Jornades Europees de Patrimoni

Més d’una trentena de persones s’han inscrit aquest dissabte al matí a la visita guiada gratuïta al Camí de Ronda de s’Agaró, una activitat que s’emmarca dins la programació de les Jornades Europees de Patrimoni que tenen lloc del 13 al 15 d’octubre.

Amb totes les places exhaurides, sense dubte, una nova oportunitat per descobrir, amb acompanyament guiat, de l’únic itinerari de caràcter arquitectònic de la Costa Brava, emmarcat en el conjunt declarat bé cultural d’interès nacional per la combinació que ofereix la urbanització de ciutat-jardí mediterrani d’estil noucentista a tocar del mar, que l’any 2024 celebrarà el centenari.

La visita guiada la promou l’Ajuntament, de la mà de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural que impulsa les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991 i que és considerada l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural.

Tal com s’explica en la web de les jornades a Catalunya,”al llarg de tots aquests anys les Jornades Europees de Patrimoni ens han permès conèixer la riquesa i la diversitat del patrimoni cultural gràcies a la col·laboració de centenars de municipis, museus, monuments, associacions i entitats culturals d’arreu del territori que any rere any han obert les portes de casa seva per apropar el seu patrimoni cultural a la ciutadania”.

Enguany, el lema proposat pel Consell d’Europa és ‘Patrimoni Viu’, fent referència a les pràctiques, els coneixements i les habilitats que es transmeten de generació en generació, i que actualment es continuen mantenint.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.