Amb la fi de la temporada d’estiu s’han deshabilitat diversos espais de Zona Blava a Platja d’Aro

A causa de la supressió de places d’aparcament de pagament a l’Avinguda de s’Agaró de Platja d’Aro i el carrer Doctor Fleming en els últims mesos, l’Ajuntament va decidir habilitar-ne de noves a l’àmbit d’Els Estanys, com l’aparcament que hi ha davant del Parc d’Skate, davant l’Escola Els Estanys o en un tram lateral del Parc d’Atraccions Pp’s Park.

De l’1 de juny a 30 de setembre, aquestes zones han estat de pagament cada dia de les 9 h a les 14 h i de les 16 h a les 21 h. També s’ha limitat el temps d’estacionament a dues hores per aconseguir una major rotació dels vehicles estacionats.


Però amb la fi de la temporada d’estiu i l’inici del mes d’octubre, aquestes zones han tornat a ser de lliure aparcament. Les Zones Blaves que s’han deshabilitat en els últims dies es poden identificar amb cartelleria informativa on s’indica que només són de pagament de juny a setembre i la resta de l’any no ho són.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.