La punxada del primer barril ha inaugurat oficialment la 35a Festa de la Cervesa de Platja d’Aro

Encara que el recinte de l’Oktoberfest ha obert al migdia, i des d’última hora de la tarda l’ambient a la Plaça del Mil·lenari ha anat in crescendo, fins que les autoritats locals no punxen el barril, la festa no es considera oficialment inaugurada.

Foto: Aniol Resclosa

Una punxada que s’ha produït als volts de les nou del vespre i ha anat a càrrec de l’alcalde, Maurici Jiménez, acompanyat de diversos regidors i regidores de la corporació municipal. A part dels habituals parlaments de benvinguda i d’animar a tothom a gaudir de la Festa de Tardor de Platja d’Aro fins diumenge, l’acte de la punxada ha culminat amb les autoritats de la vila brindant perquè es repeteixi el gran èxit d’anteriors edicions i obsequiant les persones que s’han acostat fins a l’escenari amb una degustació de cervesa del barril inaugural dins de gerres commemoratives de la Festa de la Cervesa 2023.


Recordem que la 35a edició de l’Oktoberfest de Platja d’Aro s’allargarà durant tot el pont del Pilar, de l’11 al 15 d’octubre. Els establiments participants són: Bobar Beach, Don Quijote, El Foc Surf SL, El Golfo Food & Drinks, GIB’S, Las Delicias i Disco Zsa Zsa.

S’hi poden tastar fins a 30 varietats de cervesa internacional, i descobrir-hi algunes de les produccions artesanals del país. La canya 33 cl costa 2,50 euros i la canya de 50 cl 4 euros. El got, reutilitzable i no retornable, costa 1 euro.

Una oferta de cerveses que s’acompanya d’una gran varietat de menjars, animació i música en directe amb les xarangues i orquestres més originals.


La principal novetat d’enguany és la potenciació dels migdies, els dies 12, 14 i 15 d’octubre, a partir de les 13 h, amb el Beer-Mut, que s’acompanyarà la discomòbil de la Fundación Ibiza.

També s’han programat activitats infantils (visita d’en Xalarí i la Xalarina o l’espectacle Rock per Xics).

FestaCervesa2023

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.