Novetats musicals setmana del 9 d’octubre

Arriba bona música per aquesta tardor a RPA amb 69 nous temes a la nostre discoteca. Aquí trobareu el repàs setmanal amb molt bones entrades. Ja els teniu disponibles al 102.7 de la FM i pels diferents canals d’internet.

NOVETAT DESTACADA

Avui estem d’enhorabona a RPA perquè estrena noves cançons un dels nostres, el Lleó de Belfast, Mr. Van Morrison. “Shakin’ All Over”, el clàssic de Johnny Kid i Los Piratas, publicat originalment el 1960, i una versió del tema dels Everly Brothers “Problems”, són les dues primeres avançades del nou àlbum de Van Morrison, el número 45 de la seva discografia, titulat “Accentuate The Positive”, una col·lecció d’incunables de l’edat d’or del rock’n’roll, que es publicarà el proper 3 de novembre. Escoltem un dels temes i ens capbussem en l’ambient musical que va embolicar Van Morrison a principis dels anys setanta, quan vivia a la badia de San Francisco. Aquí us deixem aquest “Problems “. Una joia que ens encanta.

ALTRES NOVETATS IMPORTANTS ARRIBADES AVUI

Los Rebeldes – Las dos caras de la moneda
David Bisbal – Me siento vivo
Pablo Lopez – Abril sin anestesia
Beret & Mr Rain – Superheroes
La Guardia – Chica alborotada
Melendi y Hens – Hablando en plata
James Blunt – The girl that never was
Sidonie – Me gustas todo el rato
Calvin Harris & Sam Smith – Desire
Mosaic – Tu em fas ballar
Alba Careta & Henrio – Sant Josep feu-lo dormir

I això és tot per aquesta setmana. Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.