Arriba una nova edició del Festival d’Aquí a Sant Feliu de Guíxols

Després de l’èxit de públic aconseguit en les dues edicions precedents, aquest cap de setmana del 22, 23 i 24 de setembre arriba una nova edició del Festival d’Aquí, una proposta la qual engloba cultura, gastronomia i comerç local als Jardins Juli Garreta.

El Festival té la peculiaritat de ser una aposta decidida pel talent local, i  les propostes que s’hi presenten (tallers infantils, oferta gastronòmica, comerç, grups musicals, artistes, … són de Sant Feliu de Guíxols. D’això en surt el nom, Festival “d’Aquí”.  

Es considera l’esdeveniment de “tancament de l’estiu”, amb una ampli ventall del bo i millor de la ciutat. 

En l’edicio 2023 hi haurà propostes de comerços i serveis de restauració locals, amenitzats per tot tipus d’activitats i tallers per a grans i petits, actuacions musicals, de dansa i de cultura, també de Sant Feliu. 


Aquesta és la programació d’enguany:

Divendres 22 de setembre
Horari d’obertura: De 18 a 02h.

-TALLER D’ESTAMPACIÓ. De 18 a 20h a l’Espai Tallers. Treballarem els animals apocalíptics, rèptils amb cau d’au, llangardaixos amb potes de tortugues, serps alades,… Un bestiari  divertit fet amb la tècnica d’estampació, sense límits de decoració. Estamparem amb diferents tipus de rodes. Gratuït. A càrrec de Cocu (Associació cultural).

-TALLER DE CUINA D’APROFITAMENT I JOCS DE CARTES MEDIAMBIENTALS. De 18 a 20h a l’Escenari Jam Sessions. Cuina d’aprofitament en directe amb productes locals i de temporada, s’elaboraran delicioses receptes aprofitant totes les parts dels aliments. A més, jugarem a un joc de cartes per conèixer l’impacte ambiental dels productes. Gratuït. A càrrec de La Manduca (cooperativa de consum ecològic). 

-PASSAREL·LA GUÍXOLS. De 20 a 21h a l’Escenari principal. Passarel·la de moda a càrrec de diferents comerços de la ciutat. Gratuït. 

-DJ IZZY PANTHER. De 21.30 a 23.30h a l’Escenari principal. Sessió de música urbana. Gratuït. 

-DJ SERGI_B. De 00.00 a 02.00h a l’Escenari principal. Èxits actuals per a gaudir de la nit. Gratuït.


Dissabte 23 de setembre
Horaris d’obertura: De 12h a 02h. 

-ZUMBA. De 12 a 13h a l‘Escenari principal. Classe dirigida de zumba, disciplina esportiva en la qual es realitzen exercicis aeròbics al ritme de la música llatina (merenga, samba, reggaeton, cúmbia i salsa). Recordar portar roba còmoda. Gratuïta. A càrrec de Focus Evolution Gym.

-TALLER MODA&ART. De 12 a 13h a l’Espai Tallers. Customitza una peça de roba a través de l’art. Es tracta de personalitzar una peça de roba de la que ja disposi la persona. Taller per a totes les edats. Recorda portar la teva peça per customitzar. Gratuït. A càrrec d’About Fashion.

-SABRINA BANFI. De 13,30 a 15h a l’Escenari principal. Trio de versions de bossa nova, boleros, soul, blues, disco i rock. Gratuït. 

-GUÍXOLS EXPERIENCE. Visita guiada per descobrir la biblioteca històrica més popular. De 17 a 18h. Punt de trobada: Casino La Constància. Aforament màxim 25 persones. Cal inscripció prèvia a activitateconomica@guixols.cat o trucant al 972820646. Gratuït. 

-TALLER PINTEM I JUGUEM AMB ANIMALS. De 17 a 19h a l’Espai Tallers. Vine a pintar el teu animal preferit. Taller per a infants de 3 a 10 anys. Inscripcions a l’Espai Tallers el mateix dia. Preu: 4€. A càrrec de Racons d’Art.

-CANÇÓ DE TAVERNA I VI. De 18 a 20h a l’Escenari Jam Sessions. Gaudeix de la música de taverna mentre degustes diferents vins dels pobles de Catalunya. Descobreix noves emocions i gaudeix d’un moment entranyable. Aforament màxim: 20 persones. Preu: 8€. Cal inscripció prèvia a través de info@wineloverclub.es o trucant al 608558981. Actuació i tast de vi a càrrec de Sé i Isabel Zaro (sommelier).

-TALLER L’ERIÇÓ PIPON. De 18 a 20h a l’Espai Tallers. Taller de manualitats divertit i creatiu. Per a infants de 3 a 10 anys. Inscripcions a l’Espai Tallers el mateix dia. Aforament limitat. Gratuït. Taller a càrrec de Llibreria Espai Lector Nobel.

-TALLER ‘GLOW IN THE DARK’. De 19 a 21h a l’Espai Tallers. Vine al taller de pintacares amb maquillatge fluorescent i brilla a la foscor. Per a infants i joves. Gratuït. Taller a càrrec de Kids&Us.

-MARCO DEITA. De 20 a 21.30h a l’Escenari principal. Versions acústiques de cançons flamenques. Gratuït.

-MISTREET DANCE STUDIO. De 21.30 a 22h a l’Escenari principal. Actuació de dansa urbana. Gratuït.

-THE NEW COVER FACTORY. De 22.30 a 00.00h a l’Escenari principal. Grup musical de versions pop-rock. Gratuït. 

-DJ JONA DANIEL. D’00.30 a 02.00h a l’Escenari principal. Sessió de música electrònica i House. Gratuït.

Diumenge 24 de setembre
Horaris d’obertura: De 12 a 23,30h.

-PILATES. De 12 a 13h a l’Escenari principal. Classe dirigida de pilates. El pilates és una disciplina d’exercici i moviment físic per enfortir i equilibrar el cos i la ment. Recorda portar roba còmoda i màrfega. Gratuït. Classe a càrrec d’Eva Corral, entrenadora personal, especialitzada en Pilates i tècniques hipopressives i coach de Low Pressure Fitness.

– TALLER DE TASSES PERSONALITZADES. De 12,00 a 13,30h a l’Espai tallers. Personalitza  una tassa de ceràmica al teu gust, utilitzant pintures i altres elements. Aquest taller és per a grans i petits. Gratuït. Aforament màxim: 50 persones. Taller a càrrec d’Ohana.

– GUÍXOLS EXPERIENCE. D’11,30 a 12,30h a la Caseta de Salvament de Nàufrags. Visita guiada on s’explicaran històries i llegendes del promontori dels Guíxols. Aforament màxim: 25 persones. Cal inscripció prèvia a activitateconomica@guixols.cat o trucant al 972 82 06 46. Gratuït. 

– IRIS CULLEL. D’13,30 a 14,30h a l’Escenari Principal. Actuació musical de versions d’estil pop. Gratuït.

– TALLER D’ENQUADERNACIÓ I SCRAPBOOKING. De 17,00 a 19,00h a l’Espai Tallers. Vine a personalitzar i muntar el teu “mini àlbum” pels teus records i fotografies amb la tècnica de l’scrapbooking. Taller per a infants, joves i adults. Aforament màxim: 30 persones. Preu: 8€. Cal inscripció prèvia a noni.banegas@gmail.com o trucant al  722 12 73 95. Taller a càrrec de Creaciones Crafty.

– DANSANIMÀLIA. De 18,00 a 18,15h a l’Escenari Principal. Actuació de dansa. Gratuït.

– TALLER DE COLORIMETRIA. De 18,00 a 19,30h a l’Espai Jam Sessions. Aprèn a reconèixer els diferents tipus de pell segons les teves faccions i descobreix quines tonalitats, roba o accessoris t’afavoreixen més. Taller per a adults. Gratuït. Taller a càrrec d’About Fashion.

– TALLER DE NUSOS MARINERS. De 19,00 a 20,00h a l’Espai Tallers. Aprèn a fer nusos mariners i elabora clauers amb tota la família. Aquest taller és per a infants, joves i adults. Gratuït. Taller a càrrec d’Associació Llop de Mar.

– THE HACKERS. De 20,00 a 21,30h a l’Escenari Principal. Versions acústiques de rock. Gratuït.

– XAVIER CALVET. De 22,00 a 23,30h a l’Escenari Principal. Música d’arrels folk-americana feta a Sant Feliu de Guíxols. Gratuït.

RACONS ARTÍSTICS- Durant tot el festival hi ha instal·lació artística i repartiment de llibres a diferents espais dels Jardins Juli Garreta. A disposició de tothom qui els vulgui agafar.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.