12.000 espectadors han gaudit de la 26a edició de Nits de Jazz de Platja d’Aro

Vilasar Big Band va tancar, coincidint amb el darrer divendres d’agost, la 26a edició del festival Nits de Jazz de Platja d’Aro.

Una edició que s’ha allargat del 7 de juliol fins al 25 d’agost, amb vuit concerts i primeres figures de l’escena jazzística nacional i internacional.

L’escenari del Cavall Bernat ha acollit les actuacions de Susana Sheimann, Yolanda Sikara, Nadya Makoeva & Francesc capella group; Carlos Bianchini Quartet; Michael Kanan Trío; Companyia Roger Canals; World Jazz Group; Selva Bing Band Latin Orchestra & Telva Rojas; Divinas i Vilasar Big Band.

El balanç, un any més, és molt positiu. Quasi 12.000 espectadors i espectadores han omplert cada divendres el pati de cadires que s’instal·la sobre la sorra de la Platja Gran, i l’extrem nord del Passeig Marítim, per a veure els espectacles.

Des del consistori destaquen que “un cop superat el quart de segle, el festival promogut per l’Ajuntament manté la vitalitat amb els seus trets característics: l’escenari a Cavall Bernat a la Platja Gran, la gratuïtat dels espectacles i la programació setmanal sota la llum de les estrelles amb els millors artistes nacionals i formacions internacionals. Una trajectòria reconeguda amb el Premi Impuls a la música en viu 2022 de l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya”.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.