3 Festes Majors a l’agost a Platja d’Aro

Amb l’arribada de l’agost, ja tenim aquí la primera de les tres Festes Majors que viurà el nucli platjarenc durant aquest mes: la Festa Major de la Urbanització Dalmau.

De fa dies, la Urbanització Dalmau de Platja d’Aro ja respira l’ambient de les grans ocasions, amb la instal·lació de les banderoles i tots els elements necessaris a la Plaça Hipòlic Centeno, centre neuràlgic de la Festa Major, que organitzen les famílies del barri des de fa molts anys a través d’una comissió amb el suport de l’Ajuntament.

Un cap de setmana sencer d’activitats per a tots els gustos amb les primeres propostes aquest divendres, 4 d’agost.

La Festa Major de la Urbanització Dalmau comença a escalfar els motors per a la Festa Major de Platja d’Aro, que enguany se celebrarà de l’11 al 15 d’agost amb una trentena de propostes. Podeu consultar el programa aquí.

I, el mes d’agost, s’acabarà amb molta festa en el Barri Ridaura, els dies 25, 26 i 27 d’agost. Aquesta setmana hem donat a conèixer la dotzena de propostes que es faran, i un vídeo que anuncia que queda molt poquet per a gaudir-ne, amb alguna absència destacable. Podeu visualitzar-ho tot aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.