Últims dies per a presentar-se en el Concurs d’Habilitats Artístiques i Escèniques 2023

Fins aquest divendres, 21 de juliol, a les 18 h, està obert el període per a presentar-se en el Concurs d’Habilitats Artístiques i Escèniques Tu de què vas! de la Festa Major de Platja d’Aro.

La participació és oberta a tothom major de 16 anys (menors d’edat amb autorització) amb esperit d’artista, que de manera amateur, individualment o en conjunt, vulgui mostrar les seves habilitats vinculades amb el món de la faràndula i les arts escèniques en sentit ampli (malabars, imitacions, circ, dansa, música, etc.).

Es pot presentar una única proposta d’actuació d’un màxim de 5 minuts a pij@platjadaro.com amb un arxiu adjunt de vídeo amb la proposta d’actuació o enllaç a qualsevol lloc web de distribució de vídeo (YouTube, Vimeo…), i incloent-hi un document adjunt amb les dades personals.

També es pot lliurar en CD o DVD personalment o per correu postal (mata-segells fins al 21 de juliol) a la Unitat de Joventut de l’Ajuntament (Palau d’Esports i Congressos, Plaça d’Europa s/n · 17250 Platja d’Aro).

El jurat es reserva el dret de descartar les propostes que no reuneixin un mínim de requisits de qualitat, o que siguin de mal gust, ofensives o trucades, manipulades o creades artificialment, així com aquelles que siguin impossibles de realitzar per la seva complexitat tècnica no assumibles per l’organització.

La selecció es farà pública el dimarts 1 d’agost al lloc web i xarxes socials municipals i serà d’un nombre màxim de 12 participants.

La dotació dels guardons és de 1.000 euros i trofeu (1r Premi), 700 euros i trofeu (2n Premi) i 300 euros i trofeu (3r Premi) i 200 euros i trofeu (Premi Local). Qui assoleixi el màxim reconeixement actuarà en l’edició de l’any vinent del concurs i el guanyador de la categoria local formarà part del jurat.

La Gala Final, el 14 d’agost

El dilluns, 14 d’agost, a les 22 h, la Plaça del Mil·lenari de Platja d’Aro serà l’escenari de l’espectacle, que serà obert a tothom i comptarà amb un jurat de cinc persones per escollir les propostes guanyadores.

L’estiu passat, es van guardonar quatre interpretacions musicals: Anna Egea (1r Premi), Gin’s -Jana Bernada- (2n Premi) Isanity -Daniel Segura i Gerard Cortès- (3r Premi) i Pepe Nuñez (Premi Local). En l’anterior (2021) van rebre reconeixement la dansa contemporània d’Ainhoa i Arianna Pina (1r Premi); els ritmes urbans de Genni i Alecks Locksmith (2n Premi); la poesia escènica de German Chocero (3r Premi); i el cant líric de Pau Llensa (Premi Local).

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.