Programa número 52 de l’associació Culturejant

Aquí teniu l’enllaç per escoltar el nostre darrer programa de ràdio, emès el passat 13 de juliol a Ràdio Platja d’Aro.

El passat 13 de juliol l’Associació Culturejant va emetre el seu programa núm. 52. Si l’escolteu, hi trobareu diferents versions del clàssic “Summertime”, així com informació sobre les exposicions d’enguany al Parc dels Estanys, Masia Bas i Castell de Benedormiens. La Consol i la Gemma també ens fan una crònica de l’actuació de Les Luthiers al Festival de la Porta Ferrada. A més, recordem el centenari de la mort de Sorolla parlant-vos de la seva dona, Clotilde i de la transcendència que va tenir a la seva vida. Per últim, us proposem els concerts de Jazz a la Fresca que es duen a terme al Sunset Jazz Club de Girona. Esperem que us agradi!

Recordeu que cada dos dijous podreu escoltar en directe a partir de les 14 hores un nou programa de Culturejant, on es tracten temes al voltant de l’art, ja siguin musicals, literaris o de qualsevol manifestació artística rellevant. L’espai és realitzat per Gemma Guisado, Mercè Diago i Consol Ignacio.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.