El millor humor nacional a Sant Feliu de Guíxols a partir d’aquest cap de setmana

Salat, el festival d’humor del festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols es consolida, en aquesta 3a edició, com el festival d’humor de referència.

El tercer Salat, amb més de 8.000 entrades venudes anticipades, ja és l’edició més exitosa de la història del festival.

D’aquest divendres, 30 de juny, al diumenge 9 de juliol, omplirà de somriures tots els racons de la ciutat i ocuparà els espais del Guíxols Arena, Sala Las Vegas i Teatre Auditori Narcís Masferrer.

La programació està farcida d’activitats, com el taller de l’art de fer riure, una taula rodona amb Joan Pera, Leo Harlem i Txabi Franquesa, entre d’altres, i actuacions als casals d’avis i diversos espectacles a peu de carrer.

El mític actor multidisciplinari Joan Pera rebrà el “Salat d’honor 2023”, com a reconeixement a la seva trajectòria.

Una programació excelsa que inclou artistes de primer nivell

Les Luthiers: faran l’última funció de ‘MÁS TROPIEZOS DE MASTROPIERO’ a l’estat espanyol i servirà de comiat del grup dels escenaris a Europa.

Leo Harlem: presenta ‘DEJA QUE TE CUENTE’ el seu últim espectacle en què fa un recorregut pels millors monòlegs de tota la seva trajectòria.

Martita de Graná: una de les còmiques més influents en l’actualitat amb més d’1 milió de seguidors a Facebook, un altre milió a Instagram i 124.000 subscriptors a YouTube, i que actuarà al Salat per segona vegada.

Berto Romero: torna a Sant Feliu més sincer que mai amb ‘LO NUNCA VISTO’, que és, com el seu nom indica, un xou completament inèdit en la seva carrera. I arriba a Sant Feliu amb una motxilla de 40 funcions fent soldout al teatre Coliseum de Barcelona.

Bruno Oro: desembarca a Sant Feliu amb ‘¿SI O NO?’ un monòleg còmic on proposarà al públic perdre’s en un món amb pressa on premia l’eficàcia i on Google Maps marca el camí i Spotify ens diu que escoltar. Oro, també imparteix el Taller “L’ART DE FER RIURE”. La comèdia és el gènere més difícil que existeix. Es pot ensenyar a fer riure? De la mà del carismàtic actor, els i les participants descobriran que la comèdia és un do que es pot treballar amb tècnica i amb escolta.

Els còmics Adri Romeo i Ignasi Taltavull: presenten a la ciutat ‘AQUÍ ESTAMOS’, un pòdcast itinerant. En aquest cas, el gravaran mentre passegen i comenten el que es van trobant per Sant Feliu. Després es podrà escoltar a les plataformes habituals.

‘OYE POLO’: és el pòdcast de Maria Rovira (aka Oye Sherman) i Ana Polo a Radio Primavera Sound que desmunta clixés com que les dones no tenen gràcia (hihi) i que el seu espai als mitjans de comunicació és el mateix que el de la Barrufeta: només n’hi pot haver una (haha). Podcast d’humor i adoctrinament feminista tot en un, en el seu format en viu hi trobareu, oh sorpresa!, el mateix que en el format en àudio.

Mario Ezno: explicarà ‘LAS AVENTURAS DE MANOLO BOLAÑO’. Manolo Bolaño (marioneta) és un personatge molt gamberro que cobra vida a través dels fils moguts per Mario Ezno, el que amb música i improvisació creen un joc còmic únic. Mario inclou en el seu recorregut pels carrers i places de Sant Feliu, visites a col·lectius que no poden sortir a gaudir dels espectacles, casals d’avis, llars d’infants, etc.

El gimnasta Víctor Ortiz, WILBUR: presenta ‘PIENSA EN WILBUR’ un espectacle plagat d’acrobàcies, humor, i risc, molt de risc: l’única manera en la qual Wilbur sap viure.

‘NO ME TOQUES EL CUENTO’: Tots coneixem les princeses Disney. Sempre belles, alegres, bondadoses. I, és clar… Totes saben cantar. Però, coneixem la vida d’aquestes princeses? Sabem què va suposar per a elles el seu propi conte de fades? Què en va ser? L’altra banda del “i van viure feliços i van menjar perdius”. No me toques el cuento, ens mostra com quatre princeses es rebel·len i exigeixen explicar l’altra cara del conte. Això que no s’explica perquè, al capdavall, no és tan bonic com diuen…

“L’ALTRE MIC”: Irene Minovas i Yael Brusca presenten la final del concurs de nous talents de l’Stand Up. Per l’ocasió estaran acompanyats d’Ignasi Taltavull, Adri Romeo i Raquel Hervàs.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.