MUNICIPALS 2023: Partit dels Socialistes de Catalunya-Candidatura de Progrés

Benvolgut veí/ Benvolguda veïna,

Em torno a adreçar a tu perquè em presento de nou com a candidat a l’alcaldia de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró. Després d’haver estat alcalde aquests darrers quatre anys, ho faig amb una il·lusió encara més gran per continuar treballant en un projecte del qual hem posat ja bases importants, però que necessitem culminar. I ho faig, també, des d’un profund amor pel gran poble en el qual vivim. Totes les coses bones del món són filles de la passió, i jo avui us refermo la meva passió per Castell d’Aro, la meva passió per Platja d’Aro, la meva passió per s’Agaró.

El mandat que ara finalitza ha estat especialment complex, amb problemes com la COVID, els reptes migratoris provocats per la guerra d’Ucraïna i també pels desperfectes resultants dels forts temporals de llevant. Malgrat això, tinc la gran satisfacció de poder presentar un balanç molt positiu. Hem treballat dia rere dia per garantir la igualtat dels ciutadans, sense importar urbanització o nucli en què viuen. Projectant un espai urbà que crea oportunitats per les nostres activitats econòmiques i cohesiona els nostres barris. Posant en marxa serveis i equipaments públics que milloren la qualitat de vida dels nostres veïns, i activant polítiques d’educació, suport a les entitats, promoció econòmica i seguretat.

La prosperitat econòmica i uns bons serveis públics són essencials, però no són els únics que han de garantir que els nostres veïns puguin desenvolupar plenament la seva vida al nostre municipi. La dedicació a l’habitatge, la mobilitat, la dinamització econòmica i l’ocupació hauran de ser les prioritats del proper mandat municipal. Cal treballar en la creació d’un parc d’habitatge accessible per a joves que es volen emancipar, seguint la línia encetada aquest mandat.

L’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró ha de garantir un elevat grau de cohesió social al municipi. I hem de continuar progressant en la participació ciutadana, a través de processos participatius, deliberatius i de consens per determinar conjuntament les línies estratègiques del nostre poble.

El Turisme és el nostre sector econòmic prioritari, seguit dels nostres industrials i sector de la construcció. Hem aconseguit tenir un Pla Estratègic de Turisme debatut i aprovat per unanimitat per part de tots els representants sectorials. Amb aquesta eina, hem de dirigir-nos a objectius compartits d’acció i promoció conjunta del sector privat i l’administració pública. Potenciant alhora la formació dels nostres professionals, i millorant competencialment la formació en oficis, assolint certificacions de qualitat professional, i recolzant la millora de les empreses local per tal d’assolir l’excel·lència.

Les estructures polítiques no són importants, són importants les polítiques que apliquem i les persones que les despleguem. Us demano el vot per continuar construint un projecte col·lectiu de futur. Per continuar creant oportunitats per promoure una vida millor als nostres veïns aprofitant tots els valors de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró.

Ben cordialment,

Maurici Jiménez

Per a més informació visiteu aquest enllaç.

Espais gratuïts de propaganda electoral

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.